Revizyon  başlıyor

Revizyon başlıyor

İttifak Holding Konyaspor’da kötü gidişatın önüne geçmek için kadroda revizyon başlıyor.

Yeşil-beyazlı ekipte devre arasında sözleşme fesihleri kiralamalar ve transferler olacak. 3-4 oyuncunun 1922 Konyaspor’a kiralanması planlanırken gerçekleşen fesihlere göre de transferler yapılacak. İttifak Holding Konyaspor’da devre arası yaklaşırken kötü gidişatın önüne geçmek için çalışmalar başlıyor. Ali Çamdalı ile başlayan anlaşma feshi Diagne ile devam etmişti. Devre arasında da bazı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor. 3-4 oyuncunun 1922 Konyaspor’a kiralanması planlanırken gerçekleşen fesihlere göre de transferler yapılacak.

İttifak Holding Konyaspor’da teknik ekip ve yönetim devre arasında yapacağı operasyonla kötü gidişatın önüne geçmek istiyor. Transfer ve kadro dışıların olacağı devre arasında yapılacak hamleler taraftarlarca da merakla bekleniyor. Konyaspor devre arasında kadrosunu 4 yeni isimle güçlendirmeyi planlıyor.

ALPER VE UĞUR’UN TAKIMA DÖNMESİ BEKLENİYOR

İttifak Holding Konyaspor sezon başında takımda düşünülmeyen stoper Uğur Demirok’un devre arasında takıma dönmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte yaşanan stoper sıkıntıları ve devre arası transferinde mali anlamda sıkıntıya girmemek adına oyuncuyla görüşülerek tekrar takıma dönmesi sağlanacak. Sol bek konusunda da bir türlü dikiş tutturamayan Konyaspor’da Zuta sezon başında Aykut Kocaman tarafından kadroya alınmamış ve Gençlerbirliği’nde Alper Uludağ transfer edilmişti. Alper teknik direktör Aykut Kocaman tarafından Gençlerbirliği maçı sonrasında kadro dışı bırakılmış son oynanan Gaziantep karşısında ise maç kadrosuna dahil edilmişti. Bu oyuncunun da durumu devre arasında netlik kazanacak. Zuta ve Opanasenko ile de yolların ayrılması bekleniyor.

1922 KONYASPOR’A KİRALANACAKLAR

ittifak Holding Konyaspor’da fesih ve transferlerle birlikte devre arasında birçok oyuncu 1922 Konyaspor’a kiralanacak. TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor da küme düşme hattında kötü bir sezon geçiriyor. Yeşil-beyazlı ekip Konyaspor’dan gelecek oyuncularla ikinci devre çıkış yakalamak istiyor.

İttifak Holding Konyaspor’da forma şansı bulamayan kaleci Mücahit Atalay, bekler Savaş Polat ve Ali Yaşar’ın ikinci devre 1922 Konyaspor’a kiralanması bekleniyor. Ayrıca sezon başında kendisine takım bulsa ı istenen Sertan Yigenoğlu’nun da yeşil-beyazlı takıma gitmesi bekleniyor.

İsmi geçen oyuncuların dışında 3-4 oyuncu ile de yolların ayrılması bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum