Remettaya 3 günde 2 ödül

Remettaya 3 günde 2 ödül

Tüketici Akademisi tarafından SAM Sosyal Araştırmalar Merkezine, Türkiyede tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek amacıyla dokuz ilde yaptırılan marka araştırma rapo

Tüketici Akademisi tarafından SAM Sosyal Araştırmalar Merkezi‘ne, Türkiye‘de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek amacıyla dokuz ilde yaptırılan marka araştırma raporuna göre, bu yıl 25’incisi Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen 2012 Tüketici Kalite Ödülleri töreninde “En Güvenilir Marka” ödülünü Remetta kazandı. Remetta, bu ödülün 3 gün sonrası Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nin, tüketici memnuniyetini araştırma sonuçlarına göre “Akılda kalan, tüketiciye sağladığı güven ve kalite ile sektöründe öne çıkan marka” ödülünün de sahibi oldu.

3 günde 2 değerli Kalite Ödülü’nü kazandıkları için büyük mutluluk duyduğunu belirten Remetta Genel Müdürü Ercan Söylemez konuyla ilgili şunları söyledi: “Biz kuruluşumuzdan itibaren şirketimizin felsefesinde ilk sıraya kaliteyi yerleştirdik ve her yeni yılı ‘kalite yılı’ ilan ettik. Öncelikli Müşteri memnuniyeti adına her yıl çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüttük. Uzun ve meşakkatli bu yolda bu yıl çabalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. Kendimize güvenimizin bir göstergesi olarak Tüketici Akademisi’nin yaptığı araştırmaya dahil olduk ve Tüketici Akademisi 2012 En Güvenilir Marka ve Kalite Ödülü‘nü almaya hak kazandık. Henüz bu ödülün heyecanını yaşıyorken Avrasya Tüketicileri Koruma Derneğinin tüketicilerle yaptığı araştırmalar sonucunda ‘Akılda kalan, tüketiciye sağladığı güven ve kalite ile sektöründe öne çıkan marka’ seçilmemiz gururumuzu bir kat daha arttırdı. Bu değerli 2 ödül müşteri memnuniyeti ve kalite anlayışına dayalı ticaret felsefemizin ne kadar doğru olduğunun bir kanıtı. Kaliteli malzeme, Özel tasarım ürünlerimiz, uygun fiyatlı kampanyalarımız ve reklam yatırımlarımızla sektörümüzde fark yarattık ve yaratmaya devam ediyoruz. Remetta olarak tüm çalışanlarımızla ve bayilerimizle önümüzdeki yıllarda da hız kesmeden aynı başarıyı devam ettireceğiz.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.