Real Madrid kapıyı araladı

Real Madrid kapıyı araladı

La Liga'da aldığı sonuçlarla kendine gelen Real Madrid, Kral Kupası 4. tur ilk maçında 3. Lig ekibi Alcoyano'ya konuk oldu, 4-1'lik skorla avantajı cebine koydu

La Liga'da aldığı sonuçlarla kendine gelen Real Madrid Kral Kupası 4. tur ilk maçında 3. Lig ekibi Alcoyano'ya konuk oldu.
 
Alcoyano [1 - 4] Real Madrid 
21' [0 - 1] K. Benzema 
35' [0 - 2] Kaka 
67' [0 - 3] J. Rodriguez 
77' [1 - 3] J. Lara 
88' [1 - 4] K. Benzema 
 

İspanya Kral Kupası 4. turunda Real Madrid Alcoyano deplasmanına gitti. Los Galacticos sahadan 4 - 1 galibiyetle ayrılırken, Madrid ekibinin gollerini Benzema (2), Kaka, Jose Rodriguez kaydetti. Rakip takımın teselli golü 77'de Javi Lara'nın ayağından geldi.

Rahat bir galibiyet alan İspanyol devi, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahadaydı. 22'de Fransız forveti Benzema ile öne geçen Real, Kaka ile 35'te skoru 2 - 0'a taşıdı. İlk yarı bu sonuçla biterken 2. yarıda da sahada 3 gol vardı. Jose Rodriguez 68'de farkı 3'e çıkartırken, Alcoyano'da Javi Lara durumu 3 - 1'e getirdi. 88'de ise Karim Benzema skoru 4 - 1 Real Madrid lehine getiren golü kaydederken, takımını 5. tura taşıdı.

Açılış golüne imzasını atan Benzema; kapanışı da yapan isim oldu ve Real Madrid, kendi sahasında yapacağı rövanş maçına 4-1'lik galibiyetin avantajıyla gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.