'Rambo 5' dedikoduları heyecan yarattı

'Rambo 5' dedikoduları heyecan yarattı

İki yıl önce rafa kaldırılmış olan Rambo 5 filminin tekrar canlandırılmaya çalışıldığına dair haberler gerçeklik kazanıyor.

2008 yılındaki Rambo filmiyle emekliye ayrılmış gözüken John Rambo karakterinin geri döneceğine dair dedikodular hiç kesilmedi. İki yıl önce rafa kaldırılmış olan Rambo 5 filminin tekrar canlandırılmaya çalışıldığına dair haberler gerçeklik kazanıyor. 

Stallone’nin üzerinde çalıştığı Rambo 5 filmi Meksika’nun uyuşturucu kartellerine kafa tutan Rambo’nun hikayesini anlatıyor. Stallone’nin de onayladığı bilgiye göre Splendid Film isimli bir Alman film distribütörü Rambo 5’in tüm haklarını satın aldı. Stallone Rambo 5 ile ikonik John Rambo rolüne dönmeyi planlıyor. 

HİKAYEYİ RAMBO'YA YAKIŞIR ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYOR

Splendid Medien AG’nin yaptığı açıklamaya göre, Stallone yeni filmini “İhtiyarlara Yer Yok” filminin kendi versiyonu olarak tanımlıyor. Stallone İki yıl önce yaptığı açıklamada da John Rambo’nun hikayesini ona yakışır biçimde bitirmek istediğini söylemişti. 

Birkaç hafta içinde 68 yaşına girecek olan aksiyon filmlerinin yıldızı Stallone, Rambo 5 ile aksiyon filmlerine veda etmeyi planlıyor. 

Asıl soru bir Rambo filmi daha sinema izleyicisinin ilgisini çekecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.