Ramazan İzol’den Arap Ülkelerine Ekonomik İşbirliği Ziyareti

Ramazan İzol’den Arap Ülkelerine Ekonomik İşbirliği Ziyareti

İzol Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, Türk-Arap iş adamları arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirmek amacıyla Arap ülkelerine 10 günlük bir ziyarette bulunacağını açıkladı. İzol, ziyarette Suud...

İzol Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, Türk-Arap iş adamları arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirmek amacıyla Arap ülkelerine 10 günlük bir ziyarette bulunacağını açıkladı. İzol, ziyarette Suudi kralının oğlu Muhammed Bin Selman ile de görüşecek.

İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, Türkiye ve Arap ülkeleri arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek, iki ülkenin iş adamları arasında ekonomik işbirliğine katkı sağlamak amacıyla Arap ülkelerine dizi ziyaretlerde bulunacak. 10 gün boyunca temaslarda bulunacak olan İzol, Katar, Dubai, Kuveyt, Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan gibi önemli ülkelere giderek ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında Ramazan İzol’un, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud’un oğlu Muhammed Bin Selman ile görüşeceği öğrenildi. Ramazan İzol, Türkiye ve Arap ülkeleri arasındaki işbirliğini önemsediklerini ifade ederek, "Bu nedenle 10 gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunacağım. Arap ülkeleriyle ülkemiz arasındaki ticarette İzol Grup olarak köprü görevi görmek istiyoruz. Türk ve Arap iş adamları arasındaki işbirliğine katkı koymak istiyoruz. Ülkemiz her geçen gün ekonomik anlamda büyüyen bir ülke. Arap ülkelerinin Türkiye’ye bakışı olumlu. Bizi dost bir ülke olarak görüyorlar. Türk teknolojisi ile Arap sermayesinin buluşması ülke ekonomilerinin canlanmasına, istihdamın artmasına katkı koyacaktır diye düşünüyorum. Bizde bu noktada elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ziyaretimin ekonomik ilişkilerin gelişmesi açısından çok verimli geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.