Rahmanovic: Kimse ikinci olmamızı beklemiyordu!

Rahmanovic: Kimse ikinci olmamızı beklemiyordu!

Konyaspor'un Boşnak Futbolcusu Amar Rahmanovic, “Kimse bizim ligin ilk yarısını ikinci sırada bitireceğimizi beklemiyordu. Hem kupada hem ligde yolumuza devam ediyoruz” dedi

Konyaspor'un Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic, Bosna-Hersek'in prestijli gazetelerinden Avaz Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. 
Konyaspor'un Türkiye Süper Ligi'nde önemli bir sürpriz yaptığı ve 17 maç sonra ilk yarıyı ikinci sırada bitirdiğini kaydeden Rahmanovic, “Kimse Konyaspor'dan böyle bir başarı beklemiyordu. 
Kimse ikinci olabileceğimizi beklemiyordu. Mümkün olduğu kadar iyi olmak için oyundan oyuna gittik ve olduğumuz yere geldik. Hedefler hala aynı, mümkün olduğunca iyi oynamak, bu yüzden ne olacağını göreceğiz. Şimdilik iyi gidiyoruz” dedi.
16 MAÇTA FORMA GİYDİ 3 GOL ATTI
Hem ligde hem kupada yollarına devam ettiklerini dile getiren Rahmanovic, “Kupada da yolumuza devam ediyoruz. Bu sezon toplam 16 maçta forma giydim ve 3 gol kaydetti. Hemen hemen her oyunu oynadım. Elbette daha iyisini yapabilir ve ilk dakikadan itibaren daha fazla oyun oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Fakat şikayet etmeye asla hakkım yok. Daha fazla çalışmalıyım” diye konuştu.
Hedefinin yeniden milli takım forması giymek olduğunu kaydeden Boşnak oyuncu Rahmanovic, "Milli takımın bir oyuncusu seviyesine ulaşmak için hala çok çalışmam ve ilerlemem gerektiğini düşünüyorum, çünkü orta sahamız şu anda gerçekten harika" dedi.
İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum