Rafet Kırgız: Ligin son haftaları çok zor olacak

Rafet Kırgız: Ligin son haftaları çok zor olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaelispor'un Kulüp Başkanı Rafet Kırgız, ''Küme düşmemek için kalan 8 maçın en az 3'ünü, Play-off'a kalmamız için ise 6'sını kazanmamız lazım" dedi

Kırgız, genç bir kadroya sahip olduklarını ve transfer yaparak kadrolarını güçlendirme imkanı bulamadıklarını anımsatarak, kalecileri Metin, kaptanları Serdar ve teknik direktör Soner Alp'ten yoksun mücadele ettikleri Fethiyespor maçından 4-0'lık yenilgiyle ayrıldıklarını dile getirdi.Kırgız, 20 Mart Pazar günü deplasmanda yapacakları Pendikspor maçı hazırlıklarına başladıklarına değinerek, şöyle konuştu:
"Ligde alttan veya üstten bakıyorsunuz aynı puanlar var. 6 puan yukarıda 4 puan aşağıda takım var. Yani her durum söz konusu olabilir. Takımımızın iyi olduğunu, hedefine ulaşacağını düşünüyorum.Bundan sonra her maç bizim için final. Kazanırsak Play-off'a çıkarız, kaybedersek küme düşeriz bu kadar basit. Küme düşmemek için kalan 8 maçın en az 3'ünü, Play-off'a kalmamız için ise 6'sını kazanmamız lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.