Radyo Cihan Afşin'de 105,2'den Dinlenmeye Başladı

Radyo Cihan Afşin'de 105,2'den Dinlenmeye Başladı

Türkiye genelinde yayın yapan Radyo Cihan, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde de hizmete girdi. Elbistan ve Göksun bölgesinde dinlenebilen Radyo Cihan 105.2 frekansı ile Afşin'de de hizmet verecek. 'Bu Sesi Herkes Duymalı' sloganı ile yola çıkan...

Türkiye genelinde yayın yapan Radyo Cihan, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde de hizmete girdi. Elbistan ve Göksun bölgesinde dinlenebilen Radyo Cihan 105.2 frekansı ile Afşin'de de hizmet verecek.

'Bu Sesi Herkes Duymalı' sloganı ile yola çıkan Radyo Cihan, Afşin, Elbistan ve Göksun'da beğeni ile dinlemeye başlandı. Afşin halkı, işyerlerinde ve arabalarında 105.2 frekansından Radyo Cihan'ı dinlemenin mutluluğunu yaşıyor.

Radyo Cihan, Kürsüden Gönüllere, Minberden Yükselen Ses, Gurbet Solukları gibi programlar ile tüm Türkiye'de olduğu gibi Afşin ve bölgesinde de beğeni topladı.

Radyo Cihan için Afşinliler, “Mübarek Muharrem ayına denk gelmesiyle bizlere manevi olarak katkısı olacak. Beğeni ile vaazları dinliyoruz. Büyük bir eksiklikti giderilmiş oldu. Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin uzun yıllar minberden irad ettiği heyecanlı ve duygu yüklü hutbeleri Radyo Cihan'dan dinleme imkânı bulmanın mutluluğu içindeyiz” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.