Prof. Dr. Osman Okka, Karatay Üniversitesinde

Prof. Dr. Osman Okka, Karatay Üniversitesinde

KTO Karatay Üniversitesi, akademik kadrosuna Türkiyenin yetiştirdiği nadide bilim insanlarından birisi olan Prof. Dr. Osman Okkayı da dâhil etti

KTO Karatay Üniversitesi, akademik kadrosuna Türkiye’nin yetiştirdiği nadide bilim insanlarından birisi olan Prof. Dr. Osman Okka’yı da dâhil etti. Alanında başarılı çalışmalarda bulunmuş ve bir dönem başbakan danışmanlığı da yapmış olan Prof. Dr. Osman Okka’nın KTO Karatay Üniversitesi ailesine dahil olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, “Üstlendiğimiz misyon gereği Konya’nın ve Türkiye’nin ihtiyacına cevap verebilecek mezunlar yetiştirmek için eğitim öğretim kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Akademik donanımı ile yurt içi ve yurtdışında birçok üniversitede görev yaparak bilgi ve birikimiyle bu zamana kadar gençlerimize yol gösteren çok değerli hocamız Prof. Dr. Osman Okka’nın üniversitemizde göreve başlamasından dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

1968 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun olan ve sırasıyla Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi, Iowa State University Endüstri Mühendisliği Bölümü, Ankara Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü yine Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Ticaret Turizm Eğitimi Bölümü, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde görevler alarak başarılı çalışmalara imza atan Prof. Dr. Osman Okka, bundan böyle KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ders verecek. Çok sayıda yüksek lisans ve doktora çalışmasını yöneten Prof. Dr. Osman OKKA’nın , yine çok sayıda yayımlanmış bilimsel makalesi ve kitapları bulunmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.