Prandelli: Başımız dik ayrılıyoruz

Prandelli: Başımız dik ayrılıyoruz

Cesare Prandelli, 4-1'lik Borussia Dortmund yenilgisi sonrası konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmadan ''başımız dik ayrılacağız'' ifadesini kullandığının hatırlatılması üzerine, ''Rakibimizin değerinin farkında değilsek, yanılıyoruz. Sizce Galatasaray'dan herhangi biri yüzde 100'ün daha fazlasını vermedi mi maçta? O yüzden başımız dik ayrıldık'' değerlendirmesinde bulundu.

"HATALARIMIZI ANLAMAMIZ GEREKİYOR"

Prandelli, mağlup olduğu maça ilişkin, ''Her şeyimizi ortaya koyduk. Her şeyimizi denedik. Başarmaya çalıştık. Hatalar var ama bu hataların nereden başladığını onu da görmemiz lazım. O yüzden çalışmamız gerekiyor'' dedi.

Karşılaşmadan sonra basın toplantısı düzenleyen İtalyan teknik adam, daha fazla golü düşünen takımı sahaya sürmesi durumunda bundan daha kötü bir sonuç alabileceğini düşünüp düşünmediği yönündeki bir soruya karşılık, İstanbul'da yapılan ilk maçta ara paslarda çok fazla sıkıntı yaşadıklarına dikkati çekerek, birinci golü orta sahadan gelen bir pastan, üçüncü golü de duran toptan yediklerine işaret etti.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Prandelli, istifa etmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

''Hiç istifayı düşünmedim. İstifa vermeyi de düşünmüyorum. Büyük bir takımız. Büyük bir taraftar topluluğu var. Hedefimiz sezona, yani lige yönelerek yapıldı. Bizim hedefimiz, en büyük hedefimiz şampiyonluk. Lig şampiyonluğudur."

Zorluklarla karşılaşmayı beklediklerini, takımda geçen sezonki kadrodan farklı bir kadro bulunduğunu belirten Prandelli, ''Geldiğimde fair-play vardı ekonomik anlamda. Daha da sürüyor. Daha fazlasını yapamazdık. Bizim büyük hedefimiz lig olacak'' yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.