Potanın Kartalı ağır yaralı 

Potanın Kartalı ağır yaralı 

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket, son haftalarda düşüşe geçti.

Sezona muhteşem bir giriş yapan ve üst üste 5 galibiyet alarak liderliğe yükselen yeşil-beyazlı ekip, çıkışını sonraki dönemde sürdüremedi.

Sezona çok iyi bir giriş yapan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket, son haftalarda düşüşe geçti. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden yeşil-beyazlı ekip, zirve yolunda ağır bir yara aldı 

 Dev Kartal, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet aldı. Bir maçı eksik olan Cengiz Karadağ'ın ekibi, 12. haftayı 7 galibiyet ve 4 yenilgi ile 8. sırada tamamladı. Morallerin bozuk olduğu Konyaspor Basket'te gözler ligin 13. haftasında 2 Ocak Cumartesi günü iç sahada oynanacak Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından dün Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda yaptığı çift idmanla zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

Konyaspor Basket, ligin 13. haftasında sahasında oynayacağı zorlu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanıyor 

Kocaeli Kağıtspor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Oğulcan Baykan'ın bu hafta formasına kavuşması bekleniyor. Takımının en skorer ismi olan 24 yaşındaki basketbolcu, deplasmanda oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında el bileğinden sakatlanmıştı. Kağıtspor maçının ilk çeyreğinde sakatlanan yeşil-beyazlı ekibin en önemli isimlerinden Hazer Avcı'nın durumu ise belirsizliğini koruyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.