Potanın Kartalı evinde sahne alıyor

Potanın Kartalı evinde sahne alıyor

Konyaspor Basket bu sezon evindeki ilk maçına yarın çıkacak. İlk haftayı galibiyetle kapatan yeşil-beyazlı ekip sahasında Düzce ile karşılaşacak. Mücadele 16.00’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde mücadele veren Konyaspor Basket, 2. hafta maçında bugün sahasında Global Connect Ttavel (GCT) Düzce ile karşılaşacak .Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak zorlu karşılaşma 16.00'da başlayacak. Sezonun ilk haftasında Istanbul'da rahat bir galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip, Düzce'yi de geçerek 2'de 2 yapmaya çalışacak.

Konyaspor Basket'e konuk olacak GCT Düzce, ilk haftayı maç yapmadan geçirdi. Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden Düzce ekibinin, geçtiğimiz hafta sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşması, Ege ekibinde çıkan Covid-19 vakalanndan ötürü Basketbol Federasyonu tarafından ertelendi. Genç antrenör Vasfi Volkan Başaran'ın çalıştırdığı GCT Düzce, sezonun ilk maçına Konya'da çıkacak. Transfer yasağı sebebiyle yabancı hamlesi yapamayan Dev Kartal'da bir yandan yedi oyuncu transferi için arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 2.18'lik dev pivot Dusan Cantekin'i transfer eden yeşil-beyazlı ekip, bir uzun hamlesinin yanı sıra ve oyun kurucu transferi de yapmayı planlıyor. Listedeki isimlerle görüşmeler devam ederken, yönetim, transferleri bitirmek adına büyük bir gayret gösteriyor.

Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonunda ikinci haftası dün oynanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket - Budo Gemlik ve Ankara Anadolu Basket - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçları ile başladı. Ligde 2. hafta bugün oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Program şu şekilde:

15.00 Manisa Büyükşehir Belediye Spor - İstanbul Basket

15.00 Bornova Belediyesi - Final Spor

16.00 Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol - Global Connect Travel Düzce

17.00 Kocaeli BŞB Kağıtspor - Samsunspor

17.00 Semt77 Yalovaspor - Sigortam.Net

Ertelendi - Akhisar Belediye Basketbol - Mamak Belediyesi

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.