Potada rakip TED Ankara

Potada rakip TED Ankara

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 31.hafta maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’in konuğu olacak. Ankara Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak

Selçuklu Belediyesi Basketbol 31.hafta karşılaşmasında bugün TED Ankara Kolejliler’in konuğu olacak. Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 31.hafta maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’in konuğu olacak. Ankara Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Mücadeleyi Turgut Işı, Dağder Dağlı ve Murat Amaç hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma için bugün sabah otobüsle Ankara’ya hareket eden Mavi-Beyazlılar akşam saatlerinde maçın oynanacağı salonda son antrenmanını gerçekleştirecek. Ligde oynadığı son iki karşılaşmada önce Bursaspor’a deplasmanda, ardından evinde Türk Telekom’a mağlup olan Selçuklu Kartalları, TED Ankara maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen ve oynadığı 30 karşılaşmadan 21 galibiyet almayı başaran temsilcimiz, Türk Telekom ve Bursaspor Durmazlar’ın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Play-Off’a girmeyi haftalar önce garantileyen Selçuklu Kartalları, üst sıralarda yer alarak Play-Off maçlarında saha avantajını elde etmek istiyor. Zorlu TED Ankara Kolejliler maçı öncesinde Mavi-Beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

Türkiye Basketbol 1. Lig’de Play – Off mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor, oynadığı 30 maçta 21 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile ligin 3. sırasında yer alıyor. Temsilcimiz ile aynı puana sahip olan Afyon Belediyespor da averajla 3. sırada yer alıyor. Ligi üst sıralarda bitirerek Play – Off’da saha avantajını almak isteyen Selçuklu Belediyespor, kalan haftalarda hata yapmak istemiyor. 3. sıradaki Afyon Belediyespor ile aynı puana sahip olan Selçuklu Kartalları, ligin ilk yarısında Afyon’a 15 sayı farkla deplasmanda 90 – 75 mağlup olmuştu. Ligin ikinci devresinde iç sahada karşılaştığı Afyon’a 18 sayı fark atarak ikili averajda üstünlük sağlayan mavi beyazlılar, bu sonuçla ligde 3. sırada yer alıyor. Selçuklu Belediyespor ile lig ikincisi Bursaspor arasında 2 galibiyet fark bulunuyor. Ligin 31. haftasında lider Türk Telekomspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçtan mağlubiyet ile ayrılması durumunda temsilcimizin 2. sıra için şansı yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.