Potada bir zafer daha

Potada bir zafer daha

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, sahasında konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 87-85 mağlup ederek üst üste altıncı galibiyetini elde etti

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 27.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Bahçeşehir Kolejini konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Selçuklu Kartalları mücadelenin ilk 6 dakikasında 15-9 üstünlük kurmayı başardı. İlk çeyreğin son bölümlerinde toparlanan konuk ekip Bahçeşehir Koleji farkı kapatmayı başardı ve  ilk çeyrek 20-20 eşitlikle sona erdi. İkinci periyotta her iki takımın karşılıklı basketleriyle geçilirken soyunma odasına Selçuklu Kartalları 3 sayı farkla 42-39 önde girdi. Üçüncü çeyrekte konuk ekip Bahçeşehir Koleji üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmayı önde götüren taraf oldu. Son çeyreğe konuk ekip Bahçeşehir Koleji 3 sayı farkla 67-64 önde girdi. Mücadelenin son periyotu büyük bir heyecana sahne olurken Selçuklu Kartalları taraftarının da desteğini arkasına aldı ve dördüncü periyotta maçı çevirmeyi başardı. İzzet Türkyılmaz, Fırat Töz ve Fran Plepic’in etkili oyunuyla öne geçmeyi başaran temsilcimiz karşılaşmayı da 87-85 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı. Selçuklu Kartalları bu galibiyetle üst üste altıncı, toplada ise 20.galibiyetini aldı. Temsilcimiz ligde 47 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan, Bahçeşehir Koleji maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Erdoğan, “Galibiyet için oyuncularımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık ancak 6-7 kişi ile oynuyoruz. Kenardan gelen genç oyuncularında katkı vermesi lazım çünkü biz artık Play-Off’a kalmayı garantiledik. Eğer Play-Off da iyi işler yapacaksak bizim en az 8-9 kişilik rotasyonla oynamamız lazım. Şuan da bu mümkün gözükmüyor. Dolayısıyla bu dar rotasyonla Play-Off da çok fazla şansımız yok. O yüzden genç oyuncularımıza buradan uyarı vermek istiyorum. Eğer basketbolların yukarı çekeceklerse mutlaka katkı vermek zorundalar. Şuan hiçbirinden memnun değilim. Bunları yüzlerine de söylüyorum ama belki medyadan okuyunca kendilerine gelir ve inşallah düzelirler” ifadelerini kullandı.

PAZAR GÜNÜ RAKİP ANTALYASPOR

Son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Selçuklu Kartalları Bahçeşehir Koleji galibiyetinin ardından gözünü pazar günü oynanacak Antalyaspor maçına çevirdi. Mavi-Beyazlılar ligin iddialı takımlarından Antalyaspor’u sahasında konuk edecek. Saat 16:00’da başlayacak maç için taraftar desteği bekleyen temsilcimizde hedef 7’de 7 yapmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.