Polisler Hem Yazdı Hem Oynadı

Polisler Hem Yazdı Hem Oynadı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Grubu, 2. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali'ne, polis memurlarının kaleme aldığı 'Trafik' adlı komedi oyunuyla katıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Grubu, 2. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali'ne, polis memurlarının kaleme aldığı 'Trafik' adlı komedi oyunuyla katıldı.

Polis memurlarından oluşan ve tiyatro grubunun yazdığı oyun, Elazığ Devlet Tiyatro Korosu Salonu’nda sahnelendi. Komedi tarzında hazırlanan oyunda trafik polislerinin başından geçen olaylar anlatıldı. Ayrıca, polis memurları ilk defa Elazığ’ın meşhur kendi kahramanı 'Yol Yemez Dayı'yı tiyatro sahnesinde canlandırarak, Elazığ kültürüne katkı sağlamış oldular.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Grubu, ayrıca, mesleklerinde karşılaştıkları sorunları da tatlı ve komik bir üslupla dile getirdiler. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli personelin de müzikleriyle katkıda bulunduğu gösteri izleyiciler tarafından beğeni topladı.

'Trafik' adlı tiyatro oyununa Baro Başkanı İsmail Sezgin, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin, MİT Bölge Müdürü, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Soysal, Elazığ il emniyet müdür yardımcıları, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Musa Onay, Elazığ Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, Sağlık İl Müdürü Selahattin Karakoç, MÜSİAD Başkanı İbrahim Gök, Festival Ana Sponsoru Nurettin Bahçeci, MARED Başkanı Mahmut Kahraman, EMSAD Başkanı Savaş Bal ile Süheyl Uygur ve birçok vatandaş katıldı.

Koro salonunda tüm koltukların dolduğu ve bazı izleyicilerin ayakta izlediği 'Trafik' adlı tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Gösteri sonunda Süheyl Uygur, Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran'a, festivale göstermiş olduğu ilgi ve katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi. Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran da Elazığ Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Grubu'na ve davetlilere, katkılarından dolayı teşekkür etti.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.