Polat’ın dublörü ilk kez konuştu

Polat’ın dublörü ilk kez konuştu

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri Polat’ın dublörü ilk kez konuştu. Necati Şaşmaz balayı yaparken Polat Alemdar’ı canlandırdığını sbelirten Babek Hasanzede bakın neler söyledi...

Polat’ın dublörü ilk kez konuştu. Gündemdeki konuları ATV’de ekrana getiren sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar karakteri ile gönüllere taht kuran Necati Şaşmaz’ın balayı yaptığı sırada senaryonun değiştiği ortaya çıktı.

Necati Şaşmaz’ın 12.12.12 tarihinde sürpriz bir kararla nikah masasına oturması magazin gündemine bomba gibi düşerken; Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını endişeye düşürmüştü. Necati Şaşmaz’ın balayına çıkması üzerine Polat Alemdar karakterinin diziden ayrılacağı iddiaları bile gündeme gelmişti. Ancak diziyi sekteye uğratmak istemeyen senaristler de çareyi senaryoyu değiştirmekte buldu. Bu süreçte dizide yaralanan Polat Alemdar'a maske giydiren senaristler Necati Şaşmaz'ın yerine başka bir karakteri görevlendirdi. Telgraf Gazetesi’ne konuşan Polat Alemdar’ın dublörü Babek Hasanzade, "Necati Bey Maldivler'de balayındayken yüzünde maske olan Polat'ı ben canlandırdım. Necati Bey izleyip onayladıktan sonra o sahneler yayınlandı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.