"Plaj Futbolu Şampiyonasının Manavgat'ta Yapılmasını İstiyoruz"

"Plaj Futbolu Şampiyonasının Manavgat'ta Yapılmasını İstiyoruz"

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile Evrenseki Plajı'nda düzenlenen Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı'nda şampiyonluğu elde eden Lidya Kuyumculuk Futbol Takımı, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret...

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile Evrenseki Plajı'nda düzenlenen Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı'nda şampiyonluğu elde eden Lidya Kuyumculuk Futbol Takımı, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek kupa alma sevincini birlikte yaşadı.

Takım ziyaretine Lidya Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Tanır, TFF Manavgat Temsilcisi Volkan Mercanoğlu ile takım kaptanı ve sporcuları katıldı.

Deniz Tanır, takım olarak çok güzel bir başarıya imza attıklarını belirterek takımlarının, eylül ayının son haftasında İstanbul’da yapılacak olan TFF Türkiye Şampiyonasında Antalya ve Manavgat’ı temsil etmeye hak kazandıklarını kaydetti. Tanır, plaj futbolu Manavgat etabının düzenlenmesinde emeği geçen, Sözen'e teşekkür ettiklerini kaydetti.

Sözen'de Lidya Kuyumculuk takımını tebrik ederek gelecek yıllarda daha güzel organizasyonlara imza atmak için Manavgat Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Sözen, "Başarılı ekibimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Plaj Futbolunu çok önemsiyoruz. Bu yıl ilk kez düzenlemiş olmamıza rağmen organizasyonumuz iyiydi. Ama bir dahaki sezona daha büyük bir organizasyona imza atacağımızdan şüphemiz olmasın. Hatta Türkiye şampiyonasının Manavgat'ımızda yapılması için her türlü girişimi yapacağız. Başarılı ekibimize Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum. İmkanlarım elverirse maçlarını izlemek için İstanbul'a da gitmek isterim." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.