Pkk Köy Bastı, Muhtarla Birlikte 2 Köylüyü Kaçırdı

Pkk Köy Bastı, Muhtarla Birlikte 2 Köylüyü Kaçırdı

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyünü dün gece basan bir grup PKK’lı, muhtarla birlikte toplam 3 köylüyü kaçırdı. Jandarma tarafından bölgede operasyon başlatıldı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçen cumartesi günü...

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyünü dün gece basan bir grup PKK’lı, muhtarla birlikte toplam 3 köylüyü kaçırdı. Jandarma tarafından bölgede operasyon başlatıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçen cumartesi günü 3 askerin şehit edilmesi ve Bitlis’in Geçitbaşı köyü yakınlarında, korucu Nihat Çaprak, telefon direğine bağlanıp kurşunlanarak öldürülmesiyle beraber bölgede başlayan çatışmalar gittikçe tırmanıyor. Özellikle PKK’nın Kandil’deki üst düzey yöneticilerinin talimatlarıyla beraber başlayan eylemler devam ediyor. Son olarak dün gece Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyünü basan bir grup PKK’lı, köy muhtarı Hasan Ö. ve Abdulaziz S. ile Esat S.'yi kaçırdı. Silah zoruyla kaçırılan 3 köylü için güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.