Petrol devi Türkiye'de 18 bin lira maaşla personel arıyor

Petrol devi Türkiye'de 18 bin lira maaşla personel arıyor

Türkiye'deki petrol devi tarafından iki yeni iş ilanı duyuruldu. Bahsi geçen işlerin aylık maaşının 18 bin lira olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından iki yeni ilan yayımlandı. Personel alımları kapsamında 3 farklı unvanda atama yapılacak. En düşük 19 bin 971 TL ile en yüksek 24 bin 485 TL maaş verilecek. Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı alımı ile Uzman Yardımcısı (Genel) alımı için başvurular alınmaya başladı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haber.

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK, BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANI MESLEK ELEMANI ALIMI ŞARTLARI

İşini yapmasına engel bir durumu olmamak, Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek (Word, Excel, Outlook, v.b.) gerekiyor. Brüt Ücret (Sosyal Yardım ve İkramiye Dahil) 17.971,38 TL olarak açıklandı.

Üniversitelerin; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programından mezun olmak

TPAO için tercih edilen ikamet ilçeleri: Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıder, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Güdül, Haymana, Kalecik, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar, Yenimahalle, Gölbaşı/Ankara, Keçiören, Mamak, Sincan, Kahraman Kazan, Akyurt, Etimesgut, Evren, Pursaklar, Ankara/Merkez olarak açıklandı.

UZMAN YARDIMCISI (GENEL) ALIMI ŞARTLARI

Yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuna sahip olmak, ,İşini yapmasına engel bir durumu olmamak, iyi Derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek (Word, Excel, Outlook, vb.) gerekiyor. Brüt Ücret (Sosyal Yardım, Tazminatlar ve İkramiye Dahil) 24.485,52 TL’dir.

Başvuru için iktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakülteleri "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme" bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir. KPSS'den en az 60 isteniyor.

İŞÇİ ALIMLARI BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar TPAO işçi alımları için başvurularını İŞKUR internet sitesinden yapabileceklerdir. Adaylar İŞKUR hizmet birimlerinden veya ALO 170 numaralı hattan yapabilirler. Süreç 21 Ekim’e kadar yapılabilecek. Başvuru için İŞKUR numaraları 00007103672 ve 00007103947’dir. İşte başvuru kılavuzları ve başvuru ekranı.