Pes turnuvasında büyük heyecan

Pes turnuvasında büyük heyecan

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Pes 2021 Turnuvası’nda sona gelindi. Yapılan son maçlarla dereceye girenler belirlenecek.

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Pes 2021 Turnuvası’nda sona gelindi. Yapılan son maçlarla dereceye girenler belirlenecek. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri 25 Kasım’da Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda törenle verilecek

14 Kasım'da başlayan, Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen 2021 Pes Turnuvası büyük heyecana sahne oluyor. Kule 42 PlayStation Kafe’de düzenlenen turnuva sonrası dereceye girenler belirlenecek. Turnuvaya çok sayıda yarışmacı katıldı. Son gün 27 yarışmacının yaptığı maçlarla ödül almaya hak kazananlar belirlenecek. E-bisikletten Ps4’e, yarım altından bisiklete kadar birçok hediye, dereceye giren yarışmacılara verilecek.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri 25 Kasım’da Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’nda düzenlenecek törenle verilecek. 

whatsapp-image-2022-11-18-at-17-15-43-2.jpeg

GENÇLERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, parti olarak gençlere çok önem verdiklerini dile getirdi. Gençliğin birçok probleminin olduğunu söyleyen, toplumsal anlamda sorunların arttığına dikkat çeken Çelik, “Gençlerimiz İslam dünyasının ve geleceğimizin umududur. Bunun farkındayız. Gençlerimiz yoğun bir şekilde sosyal medya kullanıyor. Bu gücü elinde bulunduranlar ise her yönüyle insanları tasviye etmeye çabalıyorlar. Ahlakı bozmaya çalışıyorlar. Biz ise yaptığımız bu tarz organizasyonlarla gençliğimize sahip çıkmanın gayretini veriyoruz. Onlarla daha fazla vakit geçiriyoruz. Turnuvada çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Güzel bir ortam eşliğinde turnuvada sona gelindi. Bütün gençlerimize teşekkür ederiz. Sizler bizim ve bu ülke için çok kıymetlisiniz” dedi.  

whatsapp-image-2022-11-18-at-17-15-43-1.jpeg

BU TURNUVANIN KAYBEDENİ OLMADI

Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, şunları dile getirdi: “Parti olarak yeni kongreden çıktık, heyecanımızı tazeledik. Bu heyecanla gençlik kollarımız çalışmalarına hız verdi gençlere hazırladığımız projelerin ilki olan PlayStation turnuvası ile başlama vermiş olduk. Bu noktada gençlerle tanışmak onlarla hasbihal etmek tanışmak hem de streslerini atabilecekleri bir turnuva düzenledik. Katılım beklentimizin çok üstünde oldu. Gençlerin göstermiş olduğu ilgi alakadan oldukça memnun olduk. Bu noktada Saadet Partisi olarak her zaman gençlerimiz ile iç içe olmaya devam edeceğiz. Kura çekimlerini yaptıktan sonra, Pazartesi günü turnuva başlamıştı. Parti olarak gençlerimize yönelik bu tür çalışmalarımız devam edecek. Ödül almaya hak kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu yarışmanın kaybedeni ise olmadı."

10-lutfi-celik3.jpg

YARIŞMACILAR DUYGULARINI MERHABA’YA ANLATTI 

Turnuvada çeyrek finale kadar yükselen ve yarı final ve final maçları için hazırlık yapan Somalili Muhammet Moustafa, “Turnuva ilanını internet üzerinden gördüm ve katılmaya karar verdim. Başvurumu tamamladıktan sonra giriş kartımı aldım turnuvada ilk maçlar başladıktan sonra herkes ile kaynaşma fırsatımız oldu herkes birbirine saygı içinde maçları tamamlıyor bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederim” dedi. Bir diğer çeyrek finalist Güner Yağcı ise, “Bu etkinliği düzenleyen Saadet Partisi’ne teşekkür ediyorum. Konya’da bu tür etkinliklerin sayısı oldukça az inşallah bu tür etkinliklerin sayısı daha da artar. Hedefim herkes gibi 1 olmak” ifadelerini kullandı Turnuvanın farklı insanlar ile tanışmak adına çok iyi olduğunu dile getiren Abdullah Özdemir ise, “Bu aşamaya gelinceye kadar 5 maç oynadım ve hepsini kazandım sona doğru yaklaşırken heyecan biraz daha arttı. İnşallah kalan maçlarımı da kazanarak şampiyonluğu göğüslemek istiyorum” diye konuştu 

whatsapp-image-2022-11-18-at-17-15-43-3.jpeg

ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMALAR OYNANIYOR 

Turnuvanın çok çetin maçlara sahne olduğunu belirten Kule PlayStation ortaklarından Aziz Sami Kütükçü, “Öncelikle Saadet Partisini böyle bir turnuva düzenledikleri için tebrik ediyorum. Turnuva da oyuncular birbirilerini oldukça saygılı bir şeklîde maçlar devam ediyor artık turnuvanın sonuna doğru yaklaştık. Herkese başarılır diliyorum, ülkemizde bu tür playStation kafelerine karşı bir ön yargı var ancak oyun salonumuzda oyunu oynamaya gelen gençleri herkesi koruyarak onları ahlaki yönden örnek olarak eğlenceli vakit geçirdikleri bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

SAİT ÇELİK 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.