Pereira: Seneye şampiyonluk şansımız çok yüksek

Pereira: Seneye şampiyonluk şansımız çok yüksek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gençlerbirliği maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etmesine karşın, Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesi nedeniyle buruk bir galibiyet yaşadı.

Sarı Lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira, maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Portekizli teknik adam, bundan sonra Ziraat Türkiye Kupası finaline odaklanacaklarını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

MENTAL OLARAK KOLAY DEĞİL

"Sezon boyu mücadele ediyorsunuz, sondan bir önceki haftaya kadar yarışı sürdürüyorsunuz, ama sonra kaybediyorsunuz. Mental olarak bu kolay değil. Önümüzde bir kupa finali var. O zamana kadar takımı uyandırmaya çalışacağız."

BU SEZONU KUPASIZ KAPATMAK OLMAZ

"Sezona çok fazla sayıda yeni oyuncu ile başladık, benim de ilk yılım. Kupada finaldeyiz, Avrupa'da en uzun süre biz kaldık. Bu sezonu kupasız kapatmak olmaz, taraftarları anlıyorum. Başkanımız, taraftarlarımız en azından Türkiye Kupası'nı hak ediyor."

SENEYE ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK

Son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesini sürdürdüklerini dile getiren Pereira; "Ancak 2.lik başarı değil, onu biliyorum. Güzel taraftarları olan bir kulüpteyim, çok mutluyum. Seneye şampiyonluk şansımız çok büyük. Bu kulüpte olmaktan dolayı gurur duyuyorum. İki yıllık sözleşme imzaladım. Ligi daha iyi tanıyorum seneye şampiyonluk ihtimalimiz çok yüksek. Dediğim gibi kulüpteki geleceğimle ilgili başkanla konuşacağım'' diyerek görevde kalabileceğine dair işaretler verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.