Pazartesi benzine zam geliyor! İşte yeni fiyat

Pazartesi benzine zam geliyor! İşte yeni fiyat

Sürücülerin korkulu rüyası olan akaryakıt zam haberlerine bir yenisi eklendi. Hafta başından itibaren benzin fiyatları artacak. Benzinin litre fiyatı kaç olacak işte cevabı…

Artan enflasyon oranları alım gücünü bitirme noktasına getirmişken bunun üzerine gelen zamlar da vatandaşın kara kara düşünmesine neden oluyor. Türkiye’de araç almak kadar akaryakıt almak da giderek zorlaşıyor. Üst üste gelen zam haberlerine bugün bir yenisi eklendi. Pazartesi gününden itibaren Benzin fiyatları artacak.

Dolar kurunda yaşanan sert hareketler araç fiyatlarının yukarı tırmanmasına neden olurken koronavirüs salgınından korunmak isteyen vatandaşlar da mecburen kendi şahsi araçlarını almak için adeta enflasyonla savaş halinde. Araç alıp alamama konusunda hesap yapmakla uğraşan vatandaşa bir çelme de Türkiye’deki akaryakıt fiyatları üzerinden geliyor.
Türkiye’de vatandaşlar aracının çalıştırmak için Dünyanın birçok ülke vatandaşından daha çok para vermek zorunda kalıyor. Bu gidişatın nasıl önüne geçileceği merak edilirken akaryakıta bir zam haberi daha geldi.

BENZİN LİTRE FİYATINA YENİ ZAM GELDİ

Akaryakıt sektörü temsilcilerinden alınan bilgiye göre pazartesi günü itibariyle benzinin litre fiyatına 21 kuruş zam gelecek. Benzine gelecek olan zammın 18 kuruşu pompaya yansıtılacak.

Hafta başından itibaren uygulanacak zam öncesi İstanbul’da benzinin litresi 7 lira 6 kuruş, Ankara’da 7 lira 10 kuruş, İzmir’de ise 7 lira 12 kuruşa satılıyor. Benzine yapılacak zam sonrası İstanbul’da benzinin litre fiyatı 7.24 TL. Ankara’da 7.28 TL İzmir’de ise 7.30 TL’ye çıkması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum