Pazar keyfi yarım kalmasın

Pazar keyfi yarım kalmasın

Anadolu Selçukspor’da Pazarspor karşısında alınan galibiyetin keyfi yaşanırken Menemen Belediyespor hazırlıkları da sürüyor.

 

Yeşil-beyazlı ekip pazar keyfinin devam etmesi için Pazar günü oynanacak menemen Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  sezonun 12. Haftasında sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıkları devam ediyor. yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile sonlandıracak.

 Geride kalan haftada Pazarspor  deplasmanında galip gelen Anadolu Selçukspor Menemen maçına bu moralle hazırlandı.  Yeşil-beyazlı ekip 5 haftalık yenilmezlik serisinin ardından Pendik maçı ile moralleri bozmuş evindeki Hacettepe beraberliği ve Bayrampaşa yenilgisi ile taraftarını üzmüştü. Anadolu Selçukspor Pazar galibiyeti ile yeni bir çıkış yakaladı. Yeşil-beyazlılarda hedef ilerleyen haftalarda da galip gelerek çıkışını devam ettirmek.

İLKLERİN MAÇI OLDU

Anadolu Selçukspor’un geride kalan haftada deplasmanda oynadığı Pazarspor maçı ilklere sahne oldu. bu maçta Ahmet Üçgün ilk 11 de çıktığı maçta ilk kez kazandı.  Üçgün daha önce ilk 11’de başladığı 2 maçta Anadolu Selçukspor yenilmişti.  İç sahada Fethiyespor’a 1-0 kaybedilen maçta kaleyi koruyan Ahmet Üçgün deplasmanda oynanan İstanbulspor karşısında da kaleyi korumuş ve yeşil-beyazlı ekip bu maçı da 1-0 kaybetmişti.    

AYKUT  SİFTAH YAPTI               

Anadolu Selçukspor’un genç santraforu Aykut Uluç  da  başka bir ilk yaşayan oyuncu oldu. bu sezon suskun olan genç golcü Pazar deplasmanında ilk golünü kaydetti.

 Geçtiğimiz sezon hem golleriyle hem de asistleriyle takıma büyük katkı sağlayan genç oyuncu bu sezon henüz golle tanışamamıştı. Sezon öncesi sakatlık yaşayan Aykut, kendisi için sezonun yeni başladığını söylemişti.  Anadolu Selçukspor’un transferin son gününde kadrosuna kattığı Onur Nasuhoğullları da Pazar deplasmanında ilk kez 18 kişilik kadroya girdi.  Nasuhoğulları yaz döneminde antrenmansız olduğu için hazır değildi. Takımla son 3 haftadır antrenmanlara çıkan deneyimli oyuncu Pazar maçında ilk kez 18’e girdi

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.