Paul Le Guen: Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi

Paul Le Guen: Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen,"Zor bir maç bizi bekliyor. Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Savunma anlamındaki omurgalarımızdan eksik bir şekilde sahaya çıkmak zorunda kalacağız. Ekong kesinlikle sahada olamayacak" dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, ligin 14. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Konyaspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Zor bir maç bizi bekliyor. Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Savunma anlamındaki omurgalarımızdan eksik bir şekilde sahaya çıkmak zorunda kalacağız. Ekong kesinlikle sahada olamayacak" dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Paul Le Guen, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, “Ligin iyi takımlarından bir tanesi ve acil puan ihtiyacındalar. Bence ligdeki pozisyonları tamamen Avrupa ligindeki katılımlarına bağlı. Ligdeki durumlarını zora sokan şey Avrupa ligindeki devam eden iddiaları” dedi.

Dün oynanan Adanaspor müsabakasında sakatlık geçiren Nijeryalı stoper Ekong’un durumunun sorulması üzerine deneyimli teknik adam, “Bildiğim kadarıyla, anladığım kadarıyla Konyaspor karşılaşmasında kesinlikle sahada olamayacak. Dün oyundan çıktı. Bugün de öğleden sonra MR taraması var. Hayale kapılamam, çok büyük ihtimalle oynamayacak. Harun ve Agu’nun eksikliğinin üstüne gelmesiyle beraber bizim için çok büyük bir eksiklik. Ekong da çok önemli, en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Savunma anlamındaki omurgalarımızdan eksik bir şekilde sahaya çıkmak zorunda kalacağız ama eksiklerimizden, oynatamadığımız oyunculardan şikayetçi olmaktansa onların yerine oynayacak oyunculara güvendiğimizi hissettirmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.