Paşapark Otel dualarla açıldı

Paşapark Otel dualarla açıldı

Konya'nın ilk butik oteli olan Paşapark'ın resmi açılış töreni hafta sonu seçkin davetliler eşliğinde gerçekleştirildi

Konya’da kişiye özel hizmet anlayışını benimseyip Konya’nın konaklamada olan eksikliklerini tamamlayarak ocak ayında faaliyete geçen Konya’nın ilk butik oteli Paşapark Otel resmi açılışını hafta sonu düzenlediği görkemli tören ile gerçekleştirdi. Açılış törenine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konyaspor Eski Başkanı Mehmet Köseoğlu, KOMBASSAN Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, MHP İl Başkanı Ali Yücel, Süper Lig Hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu ile iş sanat ve spor dünyasından önemli isimler katıldı. Şehir dışından da çok sayıda misafirin geldiği açılış programında konuşan Paşapark Otel İşletme Genel Müdürü Mehmet Han Çopur, 47 odalı butik otel olmalarına karşın 5 yıldızlı otellerin imkanlarını içlerinde barındırdıklarını söyleyerek, “Standardı yükseltmek için kurduğumuz otelimizi bugün resmen açmış oluyoruz. Hizmet kalitemiz ve imkânlarımız 5 yıldızlı otellerden farksız. Ben bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, Konya'nın turizm patlaması yaşadığını belirterek, "Mevlana Müzemize gelen ziyaretçi sayısı 2010 yılı için 2 milyon 150 bin. Bunun bir buçuk milyonunu Konya dışından gelen ziyaretçiler oluşturuyor. Özellikle hızlı trenin faaliyete geçmesiyle birlikte bir kaç yıl içerisinde bu rakam 3 milyon, inşallah 5-6 yıl içerisinde de 10 milyonu bulacak. Özellikle hızlı trenin Konya-İstanbul bağlantısıyla bu rakam çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek. Ben bu anlamda yükümüzü hafifleten Paşapark otele teşekkür ediyorum. Çünkü Konya için Karatay için hizmet eden herkesin yanındayız destekçisiyiz. Otel hayırlı olsun" dedi.

 

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise hızlı trenin faaliyete geçmesiyle Konya'nın turizmde bir çekim merkezi haline geldiğini ifade etti. Konya’nın artık turizm coğrafyasının adeta göbeği haline geldiğini dile getiren Selvi, "Özellikle hızlı tren bağlantılarının da olması halinde tarım ve sanayi şehri olan Konya’nın turizm şehri olarak ön planda olacağı muhakkak. Açılışını yaptığımız bu otelde Konya’ya hayırlı olsun" diye konuştu. Konuşmalarından ardından Halil Özer’in yaptığı dua ardından protokol üyelerinin kestiği kurdelenin ardından Paşapark Otel resmen hizmete girmiş oldu. Protokole oteli gezdiren Genel Müdür Mehmet Han Çopur, odalar hakkında bilgi verdi.

 

OTELİN ÖZELLİKLERİ

 

Butik otel olarak turizm sektörüne yenilik getiren Paşapark Hotel; 40 standart, 4 suit, 1 teras suit ve 2 deluxe olmak üzere toplam 47 odası ile misafirlerine hizmet sunuyor. Otelde, Paşahan ve Paşabey organizasyon salonları geniş katılımlı toplantı ve organizasyonlara imkan sağlıyor. Paşa Mutfağı Restorantında ise hem otel müşterileri hem de tüm Konyalılar, Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetleri bulabiliyor. Paşapark Hotel'in, içerisinde Fitness Center, buhar odası, Türk hamamı ve saunanın yer aldığı SPA Merkezi, kişiye özel ya da aileye özel kullanılabiliyor. Otel bünyesinde oluşturulan Game Clup'ta play station tutkunları gönüllerince eğlenebiliyor.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.