Parayı sorun yapmadık

Parayı sorun yapmadık

Vural: Ben bugüne kadar sizin duyduğunuz maddi konuları bugüne kadar hiçbir oyuncumun ağzından duymadım

Antalyaspor karşısında galip gelecek sayıda pozisyon bulduklarını, bunlardan ikisini değerlendirmelerine rağmen bu gollerin iptal edildiğini ve maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını belirten Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, son düdüğe kadar mücadelelerine yılmadan ve teslim olmadan devam edeceklerini söyledi.
EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMADIK
Tek düşüncemiz tabi ki 3 puan almaktı. 5.dakikada Musa'nın ceza sahası içerisinde çekilerek düşürülmesi bize göre kırmızı kart ve penaltıydı. Ama hakem bunu devam ettirdi. Gökhan'ın ortasında Marcin Robak'ın kafa vuruşunda topun ağlara gitmesine önce gol kararı verdi. Ardından faul gerekçesiyle iptal etti. Hakem yardımcı hakeminden işaret almadan kendi inisiyatifini kullanarak golü iptal etti. Ve ilk yarının genelinde bakıldığında bizim 5, rakibin 3 tane pozisyonu vardı. Birisi Kerem ile ortadan geldikleri ve karşı karşıya kaldıkları pozisyonda Mariusz'un çıkardığı net bir pozisyondu. İkinci devrede oyunun 57.dakikasından itibaren bayağı bir tempo yükselttik. Nitekim tamamıyla gol atalım derken birkaç tane de pozisyon vermedik değil. Netice olarak bizim yine 5, rakibin 2 pozisyonu var. Genelde bakıldığında 10-5 pozisyon üstünlüğümüz vardı. Bakıldığında gerçekten yazık oldu. 90.dakikada belki biraz futbol şansı yanımızda olsa Marcin Robak'ın vuruşunun golle sonuçlanmasıyla emeklerimizin karşılığını almış olurduk. Yapacak bir şey yok.
PARA KONUSU PROBLEM OLMADI
Ben bugüne kadar sizin duyduğunuz maddi konuları bugüne kadar hiçbir oyuncumun ağzından duymadım. Bana gelip de böyle bir şikayette bulunmadılar. Böyle bir durumu mevcut kötü gidişimize bahane ve neden olarak göstermek oyuncularımızın bu nedenle oynamadıkları anlamına gelir. Bu da toplumda farklı görüşlere neden olur. Ama dediğim gibi oyuncularım bir gün gelip bu konuda bana herhangi bir şikayette bulunmadılar. Maddi ve diğer anlamda zor durumda olan büyük bir camiaya hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bunları bahane edecek yapıda insanlar değiliz. Ne ben ne oyuncularım bunu kesinlikle problem etmeyeceğizdir. Bu camianın Süper Lig'de kalması adına sonuna kadar elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Profesyonel futbolda böyle sorunlarınız varsa istenmeyen durumların ortaya çıkması gayet normal.  Bu kaçınılmaz bir gerçek. Umarım inşallah göstereceğimiz bir çaba ile içerisinde bulunduğumuz bu ortamdan geri dönebilirsek ve ligde kalırsak önümüzdeki yıl Konyaspor adına daha iyi geçecektir. Bizimde eğer buna en ufak bir katkımız olursa ne mutlu bize.
TAKIMIMLA İLGİLİ HESAPLAR TUTMADI
Biz İstanbul Belediye, Ankaragücü ve Antalyaspor ile sahamızda oynadığımız maçlara 3'er puan yazmıştık. 4'er maçlı 3 periyoda ayırdığımız dönemlerde alacağımız 7'şerden 21 puanın matematiksel olarak ligde kalacağımıza yeterli olacağını belirtmiştik. Rakiplerle ilgili yaptığımız değerlendirmelerde bir yanlışlığımız veya hatamız olmadı. Ama kendi takımımızla ilgili yaptığımız saplamalar maalesef beklediğimiz gibi olmadı. Ama belki baraj 34 puanın aşağısına düşer. Antalyaspor, Gençlerbirliği'nin maçlarına baktığımızda zorlu rakiplerle oynayacaklar. Ama biz beklediğimiz patlamayı bir türlü yapamadık. Beklentilerimizin gerisinde kaldık. Bakıldığında takımda geldiğimiz günden bu yana büyük bir çaba sarf edildiğini gözlemliyoruz. Pozisyon üretiyoruz. Süper Lig'de 1 maçta 10 tane pozisyona giriyorsanız 1 tanesini atsanız kazanırsınız. Maalesef bunları gerçekleştiremiyoruz. Ama potansiyel olarak iyi gidiyoruz. Ben takımımızın her maçta daha da iyi oynayacağını düşünüyorum. Bunun yanında puan alma zorunluluğumuz var. İyi niyet ve çaba girdiğiniz pozisyonları değerlendiremiyorsanız sonuca iyi yansımıyor. Dediğim gibi 24 puan ortada. İyi hazırlanalım, iyi çalışalım. 24 puandan alabildiğimiz kadarını almak zorundayız veya hepsini kazanabiliriz. Her takım her takımı yenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.