Paramıza sahip çıkamıyoruz!

Paramıza sahip çıkamıyoruz!

Saadet Partisi Konya bayramlaşma programında konuşan Mustafa Özkafa, “50 senede yaptığımız şeker fabrikaları 1 aylık ödenen faizin yarısı ediyor. 7 ayda 120 şeker fabrikası kadar faiz ödemişiz. Paramıza sahip çıkamıyoruz” dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı kurban bayramı bayramlaşma programı parti il binasında gerçekleştirildi. Programa çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa programda yaptığı konuşmada, “Hepinizin mübarek bayramını tebrik ediyorum. Biz son seçimlerde de hakikati ifade ettik. Söylediğimiz sözlerden birisi de şu idi. Seçim döneminde Mart ayı rakamları açıklanmıştı. 1 ayda ödediğimiz faiz 10 milyar düzeyinde idi. Bu yılın başında 15 şeker fabrikası satışından devletin geliri, Ilgın Şeker Fabrikası da dahil, 5 milyar. Bir aylık faizin yarısı anca ediyor. Tüm bu hakikatleri anlattık halkımız duydu. Biz 1 kez TV’lerden duyurabildik, onlar yüz kez bin kez kendi propagandalarını duyurdu. Maliye Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 7 ayın rakamlarını açıkladı. 7 ayda ödediğimiz faiz 40 milyar. 7 ayda ödediğimiz faiz, 120 adet şeker fabrikası yapıyor. Bu ülkede uzun uzun neyi anlatacağız da? 50 senede yaptığınız şeker fabrikalarının satışından elde ettiğiniz geliri 1 ayda ödediğiniz faize yetiştiremiyorsunuz. Bütün hakikat meydanda” dedi.

img_7246_880x440.jpg

PARAMIZA BİLE SAHİP ÇIKAMIYORUZ

Seçim döneminde, ‘Seçim sonuçları ne olursa olsun bu iktidar ülkeyi yönetme kabiliyetini kaybetmiştir’ dediklerini aktaran Özkafa, şöyle konuştu: “Seçim neticelendi, baktık, paramıza bile sahip çıkamıyoruz. Biz paramıza, pulumuza, imkanımıza sahip çıkamıyoruz. Bunun çözümü Milli Görüş, Saadet Partisi’dir.” Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar da konuşmasında, “Coğrafyamızda meydana gelen olaylara baktığımız zaman bütün insanlığın kurtuluşu, ‘Faizden kurtarılmış ve onun yerine tesis edilecek olan hakkı temel alan adil düzen kurulmadan gerçekleşemez. Ne kadar suçlu ararsanız arayın, hakkı temel alan bir düzen kurmazsanız, sömürülmeye devam edersiniz. Ve elinizdeki tüm değerleriniz elinizin altından kayar gider. Hakkı üstü tutan bir sistemin hayata geçirilmesi gerekir. Bayramlar da bunu temsil eder. Sadece kendi etrafındakileri değil, diğer fakir ve fukaraya da yardım etmek gerekir. İnsanlığın maddi ve manevi kurtuluşu, İslam Birliğinin tesisi ile olacaktır” ifadelerine yer verdi.

SEÇİM ADİL YAPILMIYOR

Meram Belediyesi eski Başkanı Veysel Candan da konuşmasında, vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik ettiğini belirterek, hükümeti çeşitli noktalarda eleştirdi. Ülke yönetimindeki Ak Parti’nin adalet lafının boş olduğunu söyleyen Candan, şöyle konuştu: “Adamlar bir kanun maddesi getirmiş. Şu kadar oy alan parti devlet yardımı alır diyor. 852 trilyon para yardımı aldılar. Bunun 400 trilyon civarını mevcut iktidar, geri kalan yardımı da CHP, MHP ve HDP aldı. 250 trilyon da YSK harcadı. Seçimin masrafı 1 katrilyon. Bu şekilde hovardaca para harcarsan dolar 6 liraya da çıkar 7 liraya da. Cumhurbaşkanı hesap açıyor, milyonlarca lira para topluyor, devletin uçağı ile 3 yerde mitingi yapıyor. Devletin tüm imkanlarını kullanıyor. TRT’yi borazan olarak kullanıyor. Bu kadar algı operasyonunda seçim yapsan ne olur? Şimdi geldik belediyelere, aday çıkarsan para yok, anlatabilirsen 1 kanalda anlatacaksın. Sonra adil bir seçimden bahsedeceksin. Bu böyle olmaz.”

HÂLİD ŞEN

img_7243_880x440.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.