Palut'tan Pavicic değerlendirmesi 

Palut'tan Pavicic değerlendirmesi 

 İlhan Palut, Alanyaspor maçına ilk 11’de başlayan ve ikinci yarı oyundan aldığı  Demogaj Pavicic'le ilgili değerlendirmelerde bulundu. Palut: “Onunla ilgili çok iyiydi ya da değildi diyemem” ifadelerini kullandı 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Alanyaspor ile iç sahada 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam mücadelede ilk 11'de şans verdiği Domagoj Pavicic'le ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Palut, “Pavicic iyi çalışıyor. Onun çalışmasına ben de adımlar atmaya çalışıyorum bugün olduğu gibi. ya yere daha iyi sağlam basarak üzerine koyarak gidecek. Yeni bir oyuncu kazanacağız orta sahamızda. Daha iyisini bekliyor muyum evet. Pavicic bunun için gerekli şansı buldu mu bu da başka bir soru olabilir. Tek sermayemiz çalışmak. O da çalışacak. Eski takımında bildiğimiz oyununu oynamaya çalışacak. Onunla ilgili çok iyiydi ya da değildi diyemem. Değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

KAPTAN SEHİC FEDAKARLIK YAPTI 

Konyaspor'un tecrübeli file bekçisi İbrahim Sehic, Alanyaspor maçına hazırlanırken sakatlık geçirdi. Boşnak eldiven, maç önü yaşadığı sakatlık sonrası soyunma odasına giderek tedavi oldu. Karşılaşma boyunca sekerek zorlukla mücadele eden Sehic, zorlanmasına rağmen maçta önemli kurtarışlara imza attı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.