PAF’ın boynu bükük kaldı

PAF’ın boynu bükük kaldı

Profesyonelliğe Aday Futbolcu Ligi(PAF)inde 22.hafta heyecanı geride kalırken, Konyaya lider gelen Galatasaray PAF, Konyaspor PAFı 3-0 mağlup ederek 47 puan artı averajla liderliğini sürdürdü.

Genç Kartallar ise bu mağlubiyetle haftayı 11.sırada tamamlarken, ligdeki 11.yenilgisini aldı. Galatasaray ile birlikte aynı puana sahip Fenerbahçe ve Antalyaspor da maçlarını kazanınca zirve tam anlamıyla karıştı. Haftanın maçında Antalyaspor evinde Trabzonspor’u 1-0 mağlup edince, lig ikinciliğini korudu. Ligde iki haftadır kaybeden Trabzonspor ise 43 puanda, zirvenin 4 puan gerisinde kaldı. Fenerbahçe evinde Sivasspor’u mağlup ederek şampiyonluk yarışından kopmayacağını gösterdi.Ezeli rakiplerinin aksine, aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Beşiktaş ise evinde Büyükşehir Belediyespor’u 5-1 mağlup ederek moral buldu. Haftayı 38 puanla 5.sırada kapatan kara kartallar, lider Galatasaray’ın tam 9 puan gerisinde bulunuyor. Ev sahiplerinin üstünlüğü ile geçen haftada Eskişehirspor, evinde Kayserispor’u, Ankaraspor ise Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Es-Es puanını 17’ye çıkarırken, Ankaraspor da 32 puana yükseldi. Denizlispor’un Gaziantepspor ile Ankaragücü’nün Hacettepe ile 0-0 berabere kaldığı hafta ev sahiplerinin bariz üstünlüğü ile kapandı. Oynanan 9 maçta deplasmanda tek kazanan takım Galatasaray olurken, ev sahipleri 5 kez kazandı, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde bu hafta 16 gol atılırken, maç başı gol ortalaması 1,7 olarak belirlendi.

EKEN: BULDUĞUMUZ FIRSATLARI KULLANAMADIK
Genç kartalların tecrübeli çalıştırıcı Salih Eken, Galatasaray karşısında buldukları ender pozisyonlar değerlendiremediklerini söyledi. Lider bir takımla oynamanın zorluklarını yaşadıklarını vurgulayan Eken, “İlk yarıda denk bir mücadele oldu, ikinci yarıda bazı net pozisyonları değerlendirebilseydik durum daha farklı olabilirdi. İkinci yarının son 20 dakikasında rakibe fazla pozisyon verdik ve lider bir takımla mücadele etmenin zorluklarını yaşadık. Yine de oyuncularımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum” dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.