PAF tat vermedi

PAF tat vermedi

Denizlispor deplasmanından bir puanla dönen Konyaspor PAF takımı evinde konuk ettiği Antalyaspora 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibe üç puanı kazandıran tek gol Timurdan geldi

PAF Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, dün kendi saha ve seyircisi önünde Lig’in 21. haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Evinde oynadığı Beşiktaş maçında aldığı üç puanla Denizli deplasmanına giden ancak evine bir puan getiren yeşil-beyazlılar, evinde galip gelerek iyi bir çıkış yakalamak istedi. Mutlak üç puan hesapları ile maça çıkan temsilcimiz, ilk yarıda 1-0 geriye düştü ve maçı çevirmeyi başaramayarak önemli bir üç puanı rakibi Antalyaspor’a bıraktı.
2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Konyaspor, oldukça etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla Antalya kalesinde gol arayan yeşil-beyazlılar, kırmızı-beyazlı ekibin dikkati savunmasını geçmeyi başaramadı. Maçın 29. dakikasında orta alandan aldığı topla Konyaspor kalesine doğru hareketlenen Timur, yaklaşık 30 metreden oldukça sert ve düzgün bir vuruş yaparak kaleci Nazmi’yi mağlup etmeyi başardı ve Antalyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısına önce beraberliği ardından da galibiyet golünü bulmanın hesapları ile başlayan yeşil-beyazlılar, özelikle orta alanda oldukça diri bir görüntü ortaya koydu. İkinci devrede yakaladığı net fırsatlarda gerek Antalyaspor kalecisi Hasan’ı geçemeyen gerekse son vuruşlarda başarılı olamayan Konyaspor PAF takımı mücadeleden 1-0’lık skorla mağlup olarak ayrıldı ve haftayı puansız kapattı.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Selim Akman, Şahan Armağan Özcan, Abdullah Ersoy
KONYASPOR: Nazmi, Rifat, Erdem, Özgür, Ramazan, Niyazi (Emre), Ali Kireş, Mehmet Zülküf (Muhammed Sak), İlyas (Burak), Feyyaz, Kenan
ANTALYASPOR: Hasan, Halim, M.Ali, Fırat, Devrim, Gökhan, Mustafa (Yasin), Zeki, Timur, Tunahan (Enes), Gökhan (Kubilay)
GOL: Timur (dk.29) (Antalyaspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.