Öztürk: Ülkemizin Otoriter Bir Ülke Haline Getirilmesine İzin Vermeyeceğiz

Öztürk: Ülkemizin Otoriter Bir Ülke Haline Getirilmesine İzin Vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, 91 yıldır ülkede ilkeli ve dürüst siyasetin temsilcisi olduklarını olmayada devam edeceklerini söyledi. CHP Manavgat İlçe Başkanlığı, partilerinin 91. yıl dönümü etkinliklerine...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, 91 yıldır ülkede ilkeli ve dürüst siyasetin temsilcisi olduklarını olmayada devam edeceklerini söyledi.

CHP Manavgat İlçe Başkanlığı, partilerinin 91. yıl dönümü etkinliklerine Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakarak başladı. Atatürk Anıtına çelenk bırakma töreninde İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, partiler yanı sıra CHP'li belediye meclisi üyeleri ile Manavgat Belediye Şükrü Sözen'de hazır bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün iki emaneti olduğunu bunların Cumhuriyet ile CHP olduğunu söyledi. 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde cumhuriyetin bütün değerlerinin içlerini boşaltılmasına milletçe şahit olduklarını belirten Öztürk, cumhuriyetin kazanımlarını yok edilmesine asla izin vermeyeceklerini kaydetti.

İsmet İnönü'nün bir sözünde "Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memleket için kurtuluş olmaz" dediğini vurgulayan Öztürk, CHP olarak ülkenin geleceği adına her zaman doğru sözlü olmaya ve doğruları da cesurca söylemeye devam edeceklerini kaydetti. Öztürk, "Ne acıdır ki, AKP iktidarı tarafından cumhuriyet değerleri 12 yıl içinde boşaltıldı. CHP olarak ülkede yıllardır yapılan hukuksuz uygulamalara hiç bir zaman sessiz kalmadı. Kalmayacaktır da. Ülkemizin birileri tarafından otoriter ve totaliter bir ülke getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Atamızın emaneti cumhuriyetine var gücümüzle sahip çıkacağız. Ülke insanının sesi ve soluğu olmaya devam edeceğiz." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.