Özgökçen yenilenen yönetimle yeniden başkan

Özgökçen yenilenen yönetimle yeniden başkan

Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Fatih Özgökçen tek listeyle gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Fatih Özgökçen tek listeyle gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye 860 delegenin 520'si katıldı. Genel kurula divan heyetinin seçilmesiyle başlandı. Divan Heyeti Başkanlığına Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik seçildi.

Olağanüstü kongrede konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Av. Fatih Özgökçen şunları söyledi: “Bugün Konyaspor için bir milat. Konyaspor, ruhunu ve mayasını bu şehirden almıştır. 5 Haziran 2021 yılında Konyaspor’un yönetim kurulunu seçildik. Ateşten gömlek giydiğimizi de biliyorduk. 2 yıl boyunca çalıştık. Pes edecek kadar da korkak olmadık. 26 aylık dönem içerisinde şehrimizin tüm dinamiklerinin desteklerini hissettik. Biz yönetime geldiğimizde bazı hedefler belirledik. ‘İlk 3 sene hep ilk 10 içinde olacak bir takım, sonraki yıllarda da ilk 5’te olacak bir takım olacağız’ dedik. Kazdığımız tünelde ışığı gördük. İlkeli duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Taraftara şampiyonluk hayali kurdurduysak ne mutlu bize. Mali disiplinden taviz vermiyoruz. Popülist yaklaşımlar insanlara hoş gelebilir ama Konyaspor’un zararına da olabilir. Anadolu kulüpleri arasında sponsorluk anlaşmasını en fazla yapan kulüp biziz.”

Özgökçen, ayrıca şunları ifade etti: “Konyaspor ne teknik adama ne futbolcuya ne de yöneticiye aittir. Bu kulübün tek sahibi Konya’dır. Harcadığımız her kuruş, kartalımızın başı önüne eğilmesin diyedir.”

BAKANLARIMIZ KONYASPOR’A GEREKLİ DESTEĞİ VERECEKLER

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise “Arkadaşlarımız görevini layıkıyla yaptılar. Konyaspor, 100 yılı aşkın süredir şehrimizin en önemli markalarından birisi. Bugüne kadar Konyaspor’a desteklerde bulunduk. Konya bir spor şehri. Belediyeler olarak her türlü desteğimiz Konyaspor ile oldu, olmaya da devam edecek” dedi.

Konyaspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu :

YÖNETİM KURULUMUZ

1- FATİH ÖZGÖKÇEN

2- SERKAN ABAZ

3- MEHMET AKCAN

4- MUAMMER AKIN

5- MUSTAFA BAŞODA

6- ADEM BULUT

7- ALİ CAMGÖZ

8- BURAK DAĞLI

9- YUNUS DEREBAĞ

10- MEHMET ERYILMAZ

11- SERHAT GÜLER

12- MAHMUT GÜZEL

13- MEVLÜT KARACAOĞLU

14- CELALETTİN HAKAN KATIRCI

15- ÖMER KORKMAZ

16- YUSUF KÜÇÜKBAKIRCI

17- KAZIM KÜÇÜKÇÖĞEN

18- SÜLEYMAN OĞUZ

19- MEVLÜT ORAL

20- OSMAN ÖZTÜRK

21- SAMİ PİRİNÇ

22- İSMAİL YAZICI

23- KAMİL YÜCEL

whatsapp-image-2023-08-01-at-21-45-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.