Özgökçen tedavi gören taraftarı ziyaret etti

Özgökçen tedavi gören taraftarı ziyaret etti

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, solunum cihazına bağlı yaşayan yeşil-beyaz sevdalısı Muhammed Öğüt’ü ziyaret etti.

 

 

Başkan Özgökçen ziyarette Muhammed’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Konyaspor’un yeni sezon hedefleri ve çalışmaları ile ilgili konuşan kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Muhammed’in bir an önce sağlığına kavuşarak stadyumdaki yerini alması temennisinde bulundu. Ziyaretin sonunda genç başkan yeşil-beyaz sevdalısı Muhammed Ögüt’e Konyaspor forması hediye etti.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen şu ifadeleri kullandı: “ Konyaspor'umuza gönül vermiş güzel insan Muhammed Öğüt kardeşimi ziyaret ettik. Yeni sezon formamızla birlikte takımımızı, hedeflerimizi konuştuk. Sevgili Muhammed'in bir an evvel sağlığına kavuşmasını ve statta yerini almasını temenni ediyorum.”

Konyaspor taraftarı Muhammed Öğüt de başkan Özgökçen’in paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti. Öğüt paylaşımında: “ İyi niyeti, samimiyeti, duruşu ve uslubu ile Türkiye'ye örnek olan, 100. yıla yakışır hedefleri ile beni heyecanlandıran başkanımız Sn. @fatihozgokcen

ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz. Başarılarınızın devamını diler, teşekkür ederim”. İfadelerini kullandı

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum