Özgökçen: Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacak

Özgökçen: Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacak

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “İnşallah eninde sonunda, bu yıl veya önümüzdeki yıllarda bize mi nasip olur bilemiyorum ama Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacaktır”

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ağırlanan 9 görme engelli taraftara maç anlatma durumunu ve bu fikrin nasıl ortaya çıktığına yönelik açıklamalarda bulundu. Özgökçen, “Engelliler haftası nedeniyle arkadaşlarımız arasında bir aktivite yapma fikri oluştu. Bu şekilde bir maç anlatım tarzının uygun olacağını düşündük. Sizler kadar iyi maç anlatamasamda bu konuda başarılı olduğumu düşünüyorum. Kardeşimize bir gol sevinci yaşatamadık ama inşallah kendisi de bu durumdan memnun kalmıştır diye düşünüyorum. İlk yarının tamamını kardeşimize anlattım.” ifadelerini kullandı.

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Özgökçen, “Sadece bu projemiz değil ama genel anlamda sosyal sorumluluk projelerimize devam etmeyi düşünüyoruz. Serkan kardeşimiz de bu durumdan oldukça mutlu oldu. Stadyumda o atmosferi yaşayarak maçı dinlemenin kendisinde bir heyecanı oldu. ‘Başkanım bir gol olsa daha iyi olur’ dediğine şahit olduk. Burada en çok dikkatimizi çeken kendi futbolcularımızın ismini biliyoruz ama rakip takım futbolcularının ismini çok fazla aklımızda tutamıyoruz. Bu noktada zor bir iş yapılıyor.” dedi.

BU DUYGUYLA YAŞAMAK GÜZEL BİR OLAY

İnşallah bir gün Konyaspor’un şampiyon olacağını ifade eden Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, şunları söyleyerek sözlerini tamamladı: “Konyaspor elbet bir gün şampiyon olacak isminde bir marşımız var. Bunun için mücadele ediyoruz. İnşallah bunda da muvaffak olacağız. Bu duyguyla yaşamak güzel bir olay. İnşallah eninde sonunda, bu yıl veya önümüzdeki yıllarda bize mi nasip olur bilemiyorum ama Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacaktır.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum