Özel Ufuk öğrencileri resim sergisi açtı

Özel Ufuk öğrencileri resim sergisi açtı

Özel Ufuk Eğitim Kurumları ana sınıfı ve ilköğretim öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi Kipa Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

 Yaklaşık 35 eserin yer aldığı serginin açılışına Ufuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya eski milletvekili Remzi Çetin ve Okul Müdürü Hüseyin Kurar da katıldı. Açılış öncesinde anasınıfı öğrencileri mini bir gösteri sundu.
Kendilerine emanet edilen öğrencileri dantel gibi işleyerek en iyi şekilde yetiştirmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Okul Müdürü Hüseyin Kurar, “Okulumuzda eğitim gören yavrularımızı anasınıfından ilköğretim ve lise öğrenimini bitirinceye kadarki dönem içerisinde milli ve manevi değerlerle yoğuruyor, bilgiyle harmanlayıp geleceğe hazırlıyoruz. Mezunlarımız Türkiye genelinde önemli kademelere geldi. Bugün burada yaptıkları başarılı çalışmaları sergileyen minik öğrencilerimizin ileride daha büyük başarılara imza atacaklarına inancımız sonsuzdur” dedi. 1987 yılında kurulan Ufuk Eğitim Kurumları’nın 2000 yılına kadar Elmas Eğitim Kurumları adıyla hizmet verdiğini söyleyen Hüseyin Kurar, önümüzdeki eğitim yılından itibaren yeniden kurumlarının isimlerini Elmas Eğitim Kurumları olarak değiştireceklerini bildirdi. Özel Ufuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Konya eski milletvekili Prof. Dr. Remzi Çetin de çocukların kendi kabiliyetleri istikametinde eğitilmesi gerektiğine dikkat çekerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Yapılan konuşmaların ardından resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.