Özel Munzur Koleji Öğretmen Ve Velileri İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti Dağıttı

Özel Munzur Koleji Öğretmen Ve Velileri İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti Dağıttı

Tunceli’de Kurban Bayramı nedeniyle Özel Munzur Koleji öğretmen ve velileri cemevinde kestikleri kurbanları yardıma muhtaç ailelere dağıttı.Tunceli Cemevi'nde sabah saatlerinde Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelen Tunceli Özel Munzur Koleji...

Tunceli’de Kurban Bayramı nedeniyle Özel Munzur Koleji öğretmen ve velileri cemevinde kestikleri kurbanları yardıma muhtaç ailelere dağıttı.

Tunceli Cemevi'nde sabah saatlerinde Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelen Tunceli Özel Munzur Koleji öğretmenleri ve velileri kurban kesti. Kurban kesimi öncesi Cemevi Dedesi Ali Ekber Yurt’un dualarını alan öğretmen ve veliler daha sonra kesilen kurbanları öğretmen ve veliler birlikte yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı.

Özel Munzur Koleji müdürlerinden Halit But, Munzur Eğitim Kurumları olarak kurbanlarını cem evinde kestiklerini söyledi. Birlik ve beraberliğin gelişmesi için kestikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıttığını ifade eden But, "Kestiğimiz etleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte buradaki ihtiyaç sahibi olan insanlara dağıtıyoruz.Özellikle bu vesileyle İslam dünyasında akan ve zulümlerin durmasını istiyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.