Özel harekatlı 600 polisle ikinci baskın: 60 gözlatı

Özel harekatlı 600 polisle ikinci baskın: 60 gözlatı

Konya'da aralarında Özel Harekat polisinin de bulunduğu 600 polis, bugün sabah vakti uyuşturucu satıcılarına yönelik 70 adrese eş zamanlı operasyon yaptı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir grubu 6 ay önce takibe aldı.

70 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Toplanan delillerin ardından sabah saatlerinde operasyon için 600 polisle, belirlenen adreslere hareket edildi. Merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde 70 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Özel hareket polislerinin de destek verdiği operasyonda, bazı evlere, kapıları kırılarak girildi. Satışa hazır esrar, eroin, uyuşturucu hap ve ruhsatsız silahın ele geçirildiği operasyonda 60 kişi gözaltına alındı.

64 ZANLIDAN 51'İ TUTUKLANMIŞTI

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Konya'da iki hafta önce 700 polisle yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 64 zanlıdan 51'i tutuklanmıştı.

ÖZEL HAREKATIN ÇELİK KAPI İLE İMTİHANI

Bu arada baskınlardan birinde oldukça ilginç görüntüler kaydedildi. Çok sayıda özel harekatçı 'koçbaşı'yla tek tek çelik kapıyı kırmayı denedi. Fakat her defasında başarısız oldular. Beyaz atletli yaşlı amca bir süre sonra kapıyı içeriden açtı. Özel harekat da hiçbir şey olmamış gibi operasyona devam etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.