Özel Gençlikten İstanbul gezisi

Özel Gençlikten İstanbul gezisi

Özel Gençlik İlköğretim Okulu, geleneksel Bahar Gezi Programını İstanbula yaptığı geziyle gerçekleştirdi

Özel Gençlik İlköğretim Okulu, geleneksel Bahar Gezi Programını İstanbul’a yaptığı geziyle gerçekleştirdi. 25 Haziran 2012 Cuma  saat 20.00’ de okuldan hareket edilen geziye katılım yoğun oldu. Eyüp Sultan Camii ziyaretiyle başlayan gezi, Pier Loti Tepesi’nde Haliç’i izleyerek devam etti. Miniatürk’te tarihi yapıların küçültülmüş haldeki yapılarını inceleyerek onlar hakkında bilgiler alındıktan sonra öğle yemeği ve boğaz manzarası eşliğinde çay keyfi ile geziye devam edildi. Geziye katılan öğrenciler daha sonra sırasıyla Süleymaniye Cami, İstanbul Üniversitesi, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya’yı gezdikten sonra alışveriş yapmak için Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı’nda kısa bir gezinti yaptı.

Birinci günün sonunda Eminönü’nden yata binip Boğaz’ı gezen öğrenciler son olarak Eminönü’nde balık ekmek yiyerek yoğun geçen güne nokta koydular.

Sabah kahvaltıdan sonra İstanbul Akvaryum gezisiyle başlayan ikinci gün maratonu İstanbul’un Fethinin anlatıldığı Panorama 1453 Müzesi ile devam etti. Öğrenciler son olarak Sultan Ahmet cami ve Topkapı Sarayı ile geziye son verdiler. Konya’da geziden dönen öğrenci velileri organize için okul idaresine ve geziyi organize eden Gezi Kulübü Rehber Öğretmenleri’ne teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.