Özel Gençlik Anaokulu açıldı

Özel Gençlik Anaokulu açıldı

Özel Gençlik Eğitim Kurumları'nın bünyesinde kurulan Özel Gençlik Anaokulu düzenlenen açılış töreniyle eğitim hayatına başladı. Okulda yaklaşık 100'e yakın çocuk eğitim alacak.

1995 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Özel Gençlik Eğitim Kurumları, lise, ortaokul ve ilkokulun ardından anaokulunu da hizmete açtı. Meram'da hizmet verecek olan Özel Gençlik Anaokulu düzenlenen açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Gençlik Anaokulu Müdürü Aliye Duman, “Yeni bir eğitim öğretim yılının ilk gününde heyecanlıyız. Eğitimin en vazgeçilmez olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmek ile başladığını kabullenen Özel Gençlik Anakolu'nunda olmanın verdiği huzur ve mutluluk ile sevgili öğrencilerimize ikinci yuvanıza hoşgeldiniz diyorum. Yeni bir eğitim ve öğretimin başlamasının heyecan içerisindeyiz. Okul öncesi eğitim sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda bireysel ve sosyal sorumlulukları içerisinde bulunduğu maddi ve manevi değerlerini öğrencilerine aktaran ve davranış kazanılmasını sağlayan bir eğitim kurumudur. Anaokulu eğitimi her ne olursa olsun evdeki verilen eğitimden çok farklıdır ve kıyaslamak mümkün değildir” dedi.

Özel Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Üyesi Muharrem Turşucu ise, 2015-2016 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Gençlik Anaokulu'nun gençleri hayata hazırlamada önemli bir görev üstleneceğini belirten Turşucu, “Okulumuz gençlerin özgüvenlerini de kazanmalarında önemli işler sağlayacak. Buranın açılmasında önemli katkı ve emeği olun ekibime teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan öğretmen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dua edildi ve kurdele kesilerek okulun açılışı gerçekleşti.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.