Özel Enderundan tercihte büyük başarı

Özel Enderundan tercihte büyük başarı

2011 LYS sonuçlarına göre Özel Enderun Liseleri yerleştirmede yine büyük bir başarı elde etti

2011 LYS sonuçlarına göre Özel Enderun Liseleri yerleştirmede yine büyük bir başarı elde etti. Özel Enderun fen lisesinde yüzde 75 yerleştirme başarısı gösterilirken, genel lisede yüzde 61’lik başarı ile öncü ve sağlam yerini perçinlemiş oldu.

Okul müdürü İlhan Yılmaz, “Lisans yerleştirme başarısına imza atan öğrencilerimizi ve eğitim sırasında desteklerini esirgemeyen ailelerini birebir eğitim ve danışmanlıkta emeği geçen eğitim kadromuza yürekten teşekkür ederim. Bu tablo uzun soluklu bir çabanın uğraşın ve ekip çalışmasının eseridir. Sevincimizin temelinde öğrencilerimiz lise öğrenimi boyunca verdikleri emekler ve onları yetiştiren duyarlı, deneyimli bir kadronun yaptığı çalışmalar yatıyor. Verilen bu emekler geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da karşılığı alınmıştır” dedi.

“Özel Enderun Liseleri yeni sınav sistemine en hızlı şekilde adapte olduğunu sınav sonucu ile göstermiştir” diyen okul müdürü Yılmaz, şunları kaydetti: “Tesadüfî olmayan bu başarıyı, her yıl belirlediğimiz hedeflerimizin üstüne çıkabilmek öğrencilerimize duyduğumuz güvenin karşılığını alabilmek için her geçen gün çalışmamıza azimle devam ediyoruz. Özel Enderun Liseleri olarak yapılması gerekenleri fazlası ile yapmanın peşindeyiz. Bu başarının sadece ders takibiyle sağlanamayacağını biliyoruz ve öğrencilerimizi; bilimsel çalışmalar matematik ve fen olimpiyatları gibi alanlarda yarışmalar düzenleyerek, bireysel danışmanlık hizmeti sunarak öğrencilerimizi sadece sınavlarda başarıya değil başarılı bir hayata hazırlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.