Özel Enderundan kardeş okula yardım

Özel Enderundan kardeş okula yardım

Özel Enderun Liseleri, kardeş okulu olan Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı Hisar Köyünde eğitim ve öğretim veren Hisar İlköğretim Okuluna yardım kampanyası başlatmıştı

Özel Enderun Liseleri, kardeş okulu olan Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı Hisar Köyü’nde eğitim ve öğretim veren Hisar İlköğretim Okulu’na yardım kampanyası başlatmıştı. Öğrenciler kardeş okul seçtikleri Hisar İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardım paketleri göndermişlerdi.

Özel Enderun Liseleri öğrencileri tekrar yardıma muhtaç öğrencileri sevindirerek hazırladıkları 30 koliyi Hisar İlköğretim Okulu’na gönderdi. Yardımcı ders kitapları, okumaları için kitaplar ve giysiler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Bu çalışmada yardımlarını esirgemeyen ve çalışmalarına süratle devem eden Okul Aile Birliği temsilcileri yardımlardan oldukça memnun.

Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı Hisar köyünde eğitim ve öğretim veren Hisar İlköğretim Okulu bu yardımlar için Özel Enderun Liseleri’ne bir teşekkür belgesi göndererek memnuniyetlerini ifade etti. Okul Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Lütfiye Eliş konuyla ilgili olarak, “Belirlediğimiz kardeş okulumuz olan Hisar İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardımlarımız devam ediyor. Yardımlaşma ve dayanışma gibi olgular toplumu bir arada tutan temel taşlardan biridir. Türk milleti olarak bu yüce erdemleri taşıdığımızın en güzel örneklerinden biri de düzenlediğimiz bu yardım kampanyasında görmüş olduk. Yaptığımız yardım kampanyası sıkıntılarına deva olmasa da yalnız olmadıklarını, uzakta bir yerler de onları düşünen yürekler olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz” dedi. Okul Müdürü İlhan Yılmaz ise, bu kampanyayı düzenleyen tüm Okul Aile Birliği temsilcilerini ve emektarları canı gönülden kutlayarak bu tür kampanyaların her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.