Özel eğitim okulundan  Engelliler Haftası etkinliği

Özel eğitim okulundan Engelliler Haftası etkinliği

Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe, Samsun Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu "10-16 Mayıs Engelliler Haftası Programı", 13 Mayıs 2024 tarihinde Mevlana Kültür Merkezinde İl Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe, Samsun Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe ve Atakum Halk Eğitimi Merkezi öğretmen, öğrenci ve kursiyerlerinin iş birliği ile hazırlanan "10-16 Mayıs Engelliler Haftası Programı", 13 Mayıs 2024 tarihinde Mevlana Kültür Merkezinde İl Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğretmenlerin hazırladığı "Engelsizim" adlı video gösterimi ile başlayan programda özel öğrenciler; mehter takımı, halk oyunları, horon, ritim ve Flamenko gösterilerinde bulundular. Öğrencilerin seslendirdiği türküler dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Öğretmenlerin program dâhilinde hazırladıkları koro dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Program sonunda Samsun Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Okul Müdürü Mustafa Yiğit ve Atakum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Altıntaş, Murat Yiğit’e hediye takdiminde bulundu.

Programa Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.