Özdilin hedefi şampiyon çıkarmak

Özdilin hedefi şampiyon çıkarmak

Özdil Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Hikmet Atalay, 28 yıl önce girdikleri eğitim sektöründe bugüne kadar birçok başarıya imza attıklarını belirterek, 28 yılın verdiği tecrübe ile Yabancı Dil v

Özdil Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Hikmet Atalay, 28 yıl önce girdikleri eğitim sektöründe bugüne kadar birçok başarıya imza attıklarını belirterek, “28 yılın verdiği tecrübe ile Yabancı Dil ve Bilgisayar Kurslarının yanında, KPSS, ALES ve DGS kurslarımızla da geleceğe hazırlanan öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunuyoruz” dedi. Öğrencileri sınava hazırlarken en ince ayrıntılara bile dikkat ettiklerini vurgulayan Atalay, “Özdil Eğitim Kurumları,  başarılara imza atmak için bütün personeli, öğretmenleri, öğrencileri ile fedakâr bir şekilde çalışarak yolunda ilerlemektedir. Sık sık yaptığımız denemelerle, öğrencilerimizi test edip eksiklerini tamamlama şansını veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar yabancı dil ve bilgisayar kursları verdiklerini,  2001 yılından itibaren de hizmet sahasını genişleterek KPSS, ALES ve DGS kursları da vermeye başladıklarını anlatan Hikmet  Atalay, “Bu zaman içinde geniş bir öğrenci kitlesine erişmenin yanında, deneyimli öğretmenlerimizin yetiştirdiği başarılı öğrencilerimizle de Konya’da isminden sıkça söz edilen bir eğitim kurumu olduk” diye konuştu.

Sadece KPSS alanında 11 yılda 10 binin üzerinde öğrencinin kurumlarında aldıkları eğitimin sonunda ülkemizin değişik bölgelerinde öğretmen veya memur olarak görev aldığını ifade eden Atalay “Yıllardır değişmeyen çekirdek eğitimci kadrosuyla güvenilen bir kurum olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sürekli kendimizi yenileyerek sektörün lideri olmanın sorumluluğunu yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

KPSS Sınavlarının yaklaştığına da işaret eden Atalay, öğrencilerin bu süreyi iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak “Özdil Eğitim Kurumları olarak, 15 Haziran’dan itibaren Hızlandırılmış Kurs dönemimiz başlayacak.  KPSS Ön lisans-Lise öğrencilerimiz hazırladığımız hızlandırılmış kurslarımızda, Eylül ayında yapılacak sınava en iyi şekilde hazırlanma imkânı bulacaklar. Umuyoruz ki, bu kurslar neticesinde şampiyonlar yine Özdil’ den çıkacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.