Özdemir'den MHP'yi kızdıracak 18 yaş yorumu

Özdemir'den MHP'yi kızdıracak 18 yaş yorumu

MHP milletvekili Özcan Yeniçeri'nin yanına 18 yaşında iki genci alarak yaptığı basın toplantısına Cüneyt Özdemir'den ilginç bir yorum geldi...

Siyasi partilerin gündemindeki seçilme yaşının 18'e indirilmesi tartışması CNN Türk'te masaya yatırıldı. Cüneyt Özdemir'in MHP'nin tartışmaya katılım biçimine yaptığı yorum ise hayli dikkat çekiciydi.

MHP milletvekili Özcan Yeniçeri yanına 18 yaşında iki genci alarak basın toplantısı yapmış ve "bu gençler mi meclise girip komisyonlara başkan olacaklar" diye sormuştu. Yeniçeri'nin basın toplantısında konu mankeni olarak kullandığı gençlere sahip çıkan Cüneyt Özdemir "o gençlere ayıp oldu" dedi. Bir çok Avrupa ülkesinde seçilme yaşının 18 olduğunu belirten Özdemir Özcan Yeniçeri'nin yanındaki gençler için şöyle dedi:

O GENÇLERE AYIP OLDU

"Bu görüntüler bu iki genç arkadaşımız için çok kötü olmuş. Bakın ülkeleri saydım bal gibi de oluyor seçilme yaşının 18'e düşmesi. Yarın öbür gün sayın Yeniçeri'nin saydığı komisyonlara girerlerse ayıp olacak genç arkadaşlarımıza. Ama Türkiye'de muhalefet arklı şekilde yapılıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.