Özbulgurcu iftarda buluşturdu

Özbulgurcu iftarda buluşturdu

Özbulgurcu Tarım Makinaları, Kefenci Organize Sanayi esnafını ve tarım imalatı yapan ve bu sektöre tedarik malzeme sağlayan firmaları iftarda buluşturdu.

Türkmenoğlu Plaza Düğün Ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına, eş dost çok sayıda davetli katıldı. Özbulgurcu Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bulgurcu, davete katılanları karşılayarak teşekkür etti. İkramdan sonra yapılan İftar duası ile katılan esnaf ve tedarikçiler Hüseyin beye teşekkürlerini iletip ayrıldılar.

whatsapp-image-2024-03-23-at-14-29-28.jpeg

Özbulgurcu Tarım Makinaları, 1974 yılında buğday ekim mibzeri üretimi maksadıyla Hüseyin Bulgurcu’nun babası Ömer Bulgurcu tarafından eski sanayi sitesinde 100 metrekare alanda Ulusoy mibzer olarak ortaklı firma üretimine başlayarak, kurulduğu günden bu yana çok sayıda başarıya imza atıyor. 1989 yılında ortaklık ilişkileri feshederek ‘Özbulgurcu’ markası adı altında Anadolu Sanayi'de 250 metrekare alanda kendi firması olarak imalata devam etti, şu anda Kefenci Organize Sanayi’nde 2 bin 500 metrekare kapalı alan olmak üzere 10 bin metrekare alanda üretimine devam ediyor.

whatsapp-image-2024-03-23-at-14-29-48.jpeg

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.