Özboyacı Altın'ın stantları ilgi gördü

Özboyacı Altın'ın stantları ilgi gördü

Konyada takı ve mücevherat sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Özboyacı Altın, Hz.Mevlânanın 738. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri kapsamında 7-17 Aralık tarihleri arasında Mevlâna Kül

Konya’da takı ve mücevherat sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Özboyacı Altın, “Hz.Mevlâna’nın 738. Vuslat Yıldönümü  Anma Törenleri” kapsamında  7-17 Aralık tarihleri arasında Mevlâna Kültür Merkezi ve Dedeman Otel’de stand açtı.

7-17 Aralık tarihleri arasında kutlanan Mevlâna Haftası’nda açılan stantlarda, Konya ve Mevlâna’yı yansıtan ürünlerin tanıtımı yapılarak, ziyaretçilere Mevlâna şekeri ikram edildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerli ziyaretçilerin yanı sıra yurtdışından gelen yabancı ziyaretçilerinde stantları ziyaret ettiğini söyleyen Özboyacı Halkla İlişkiler Müdürü Mehtap Bal,
Mevlâna’ya özel hazırladıkları koleksiyon ürünlerinin büyük bir beğeniyle karşılandığını belirtti.

Bal, bir Konya firması olarak, hem Konya’yı hem de Mevlâna koleksiyonlarını tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bu seneki Mevlâna Haftası için çok yoğun çalıştık. Stantlarda 'Favori Hoşgörü Koleksiyonu', 'Özboyacı Mevlâna Özel Koleksiyonu' ve özel tasarım ürünler ile gümüş koleksiyonları da yer aldı. Stantlarımız çok büyük ilgi gördü. İnsanların bu ilgisinden mutluluk duyuyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.