Öz: ‘Kendimize gelelim’

Öz: ‘Kendimize gelelim’

Saadet Partisi bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi YDK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, “Batılı yaşam tarzı 300 yıldır planlı olarak hayatımıza sokuluyor. İslam ülkelerinin sınırları değiştiriliyor. Kendimize gelelim” dedi

Saadet Partisi Ramazan Bayramı bayramlaşma programını 1.gün il teşkilatında gerçekleştirdiği bir program ile gerçekleştirdi. Programa Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyeleri Hasan Hüseyin Öz ve Veysel Candan, Genel İdare Kurulu Üyeleri Lütfi Yalman, Mustafa Özkafa ve Mehmet Şen, Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, Saadet Partisi İl Müfettişi Ali Mücevher, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Mehmet Parlak, Şuurlu Öğretmenler Dernegi Şube Başkanı Yavuz Aydın ve çok sayıda partili katıldı. Programda söz alan Saadet Partisi YDK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, sözlerine bayramsa bayramınız mübarek olsun diyerek başladı. Mısırlı bir alimin “Türkiye’deki Müslümanların sonu iyi gözükmüyor. Hilafet kaldırıldı, alfabeleri, tatil günleri, kılık kıyafetleri değiştirildi, kimse itiraz etmedi” sözünü hatırlatan Öz, “Milletimiz tam bir Batılı gibi yaşamaya itiliyor. 300 yıldır planlı olarak bu yaşamımıza sokuluyor. Ülkemiz çok stratejik bir noktada, çok önemli bir yerdeyiz. Ama bir türlü silkinip kendimize gelemiyoruz. 27 İslam ülkesinin sınırları değiştiriliyor, dünya kaynıyor. Biz ise film izler gibi izliyoruz. Bu tablo karşısında oturup ağlamamız lazım” dedi.

3-2.20150719140510.jpg

AB MİLLETİ YOK EDER

İslam ülkelerinin Türkiye’yi beklediğini ifade eden Öz, konuşmasına şöyle devam etti: “Bu sınırları değiştirilen İslam ülkeleri bir zamanlar Osmanlı toprağı idi. Bizim ayağa kalkıp üzerimizdeki tarihi misyonumuzu gerçekleştirmemiz gerekiyor. Peki idarecilerimiz ne yapıyor? AB’ye girmeye çalışıyoruz. Bu milletimize yapılmış en büyük ihanettir. AB müktesebatı değiştirilen kanunlarla hayatımıza sokuluyor. Şimdi silkinip kendimize gelmezsek, AB peşinde koşmaya devam edersek millet olarak yok olacağız. Çıkın sokaklara ve bakın nereden ne hale geldiğimizi apaçık göreceksiniz. Biz Hakk’ın hakimiyeti için çalışıyoruz. Bütün engellemelere rağmen yüzde 2 oy aldık. Kuvvet ve kudret sahibi Cenab-ı Hakk’tır. Biz çalışmakla mükellefiz neticeyi Allah (C.C.) verecektir.”

Daha sonra söz alan Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam da yaptığı konuşmada küresel güçlerin dünyayı kan ve gözyaşına boğduğu bir dönemde bayramı buruk ve huzursuz geçirdiklerini ifade ederek, “Bu kan ve gözyaşını, ülkemizdeki tahribatı durdurmak için bizler tüm gücümüzle çalışıyoruz. İslam’ın yeryüzüne hakim olduğu, tüm insanlığın huzur ve refaha kavuştuğu bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

img_0951.jpg

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.