Oyunlara prim yok

Oyunlara prim yok

AK Parti Konya İlçe Teşkilatları’nda 5. Olağan Kongreleri devam ediyor. Kadınhanı ve Sarayönü’nde İlçe Kongreleri yapıldı. Kadınhanı’nda Mahmut Emekli, Sarayönü’nde de Rıza Demir güven tazeledi

Kadınhanı İlçe Kongresi, Kadınhanı Ziraat Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu kongreye AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez ve İlhan Yerlikaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, AK Parti il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ilçe teşkilatı mensupları ve çok sayıda partili katıldı. Program, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Daha sonra ise protokol konuşmalarına geçildi. Kongrede söz alan AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli, göreve geldikleri günden bu yana partisi ve ilçesi için çalıştıklarını dile getirdi. İl Başkanı Ahmet Sorgun, konuşmasına 2002’den bu yana partiye ve ilçelerine hizmet eden tüm ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı. AK Parti’nin bir Türkiye partisi olduğunu dile getiren Sorgun, “AK Parti gerçekten de ülke için büyük bir şanstır. AK Parti, Türkiye’nin 13 yılına damga vurmuş bir partidir. AK Parti tamamen yerlidir ve bu ülkenin malıdır. Onun için AK Parti bugün da yarında buralıdır. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara da asla prim vermeyeceğiz ve belirlediğimiz hedeflere doğru hızla ilerleyeceğiz” dedi.

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Sorgun’un ardından AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya kürsüye geldi. Yerlikaya’nın gündeminde 6-8 Ekim olayları vardı. AK Parti iktidarı olarak bu ülkeye çok şey kattıklarını, bu hizmetlerin devam ettirildiğini dile getiren Yerlikaya, şunları söyledi: “Türkiye’nin güçlenmesi ve ilerlemesinden rahatsızlık duyanlar ve bizi kıskananlar bazı operasyonlarla ülkemizi karıştırmaya çalıştı. Ama şükürler olsun ki geçmişte olduğu gibi bugün de yarında birlik ve beraberlikle bu sorunların üstesinden de geleceğiz.” Kongrelerin bir yenilenme ve bayrak yarışı olduğunu dile getiren Milletvekili Hüseyin Üzülmez de, AK Parti’nin kongrelerle daha da güçleneceğini söyledi. Üzülmez, “AK Parti, 13 yıllık geçmişi boyunca her zaman demokrasiyi ve kuralları önemsedi. İşte 3 Kasım’da başlattığımız ilçe kongrelerimiz ile de partimiz daha da güçlenecek ve 2015 Seçimleri’nde daha büyük başarılar elde edeceğiz. Bunun için hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor” ifadelerini kullandı. Kongreye tek liste ile gidildi ve tüm delegenin oyunu alan mevcut başkan Mahmut Emekli, yeniden AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı oldu.

SARAYÖNÜ YENİDEN 'RIZA DEMİR' DEDİ

Sarayönü İlçe Kongresi de büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı Rıza Demir’in güven tazelediği ilçe kongresi, Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Rıza Demir, konuşmasının başında bugüne kadar teşkilatta görev alan herkese teşekkür etti. Demir, “İlçe Başkanı olarak görev aldığımız günden bu yana partimize hizmet etmenin çabasında oldum. Önemli çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Mustafa Kabakcı ise Türkiye’de bir restorasyon çalışması başlattıklarını dile getirdi. Türkiye’nin 2023 Hedefleri’nden önce 2018’i planlamaya başladığını aktaran Mustafa Kabakcı; “Ülke olarak bir restorasyon çalışması yapıyoruz. Türkiye normalleşiyor. Artık kimse bu ülkede ağlamayı hak etmiyor. İnşallah artık bu ülkede kimse ağlamayacak. Türkiye olarak artık üretimde, tüketimde, ihracat ve ithalatta millilik ve yerliliği ön planda tutacağız” şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının ardından İlçe Başkanı ve yönetimini belirleyecek seçim yapıldı. Tek liste olarak yapılan seçimde AK Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı’na Rıza Demir, tüm delegenin oyu ile yeniden seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.