Otobüs kazasında ölü   sayısı 7’ye yükseldi

Otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi

Aksaray'da tur otobüsün devrildiği kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi.

Acıpınar mevkisindeki kazada yaralanan Hafize Çimen, tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Çimen'in cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Balıkesir'den Kapadokya'ya giden Nurhan Hazer yönetimindeki 45 HB 0560 plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait tur otobüsü, 18 Ekim'de Aksaray-Ankara kara yolu Acıpınar mevkisinde devrilmişti. Kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 34 kişi yaralanmıştı.

4 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan kaza sonrası yaşamını yitiren 7 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in Kepsut, Susurluk ve Bandırma ilçelerinde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Rukiye Aydın (51) ve annesi Ünzile Karabacak (69) için Kepsut ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Kazada yaşamını yitiren Leyla Altınbaş'ın cenazesi ise Susurluk ilçesindeki toprağa verildi.

Bandırma ilçesinden tur otobüsüne binen ve kazada hayatını kaybeden Neriman Çabukçay için ikindi vakti bu ilçedeki Yeni Çınarlı Camisi'nden son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada Gözaltına alınan sürücü ise tutuklanmıştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 7 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılarak, 3 savcının görevlendirildiğini belirtti.

AA

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.