Oto Lastikçilerinin İş Yoğunluğu

Oto Lastikçilerinin İş Yoğunluğu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, baharın gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması oto lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı.Uzun yıllar oto lastik tamiri işini yapan Ali Üstün, havanın ısınmasıyla birlik...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, baharın gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması oto lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı.

Uzun yıllar oto lastik tamiri işini yapan Ali Üstün, havanın ısınmasıyla birlikte araç sahiplerinin araçlarının yazlık lastiklerini taktırmak için oto lastikçilerin yolunu tuttuğunu söyledi.

Üstün, "Baharla birlikte hava sıcaklıkları da artmaya başladı. Bizim lastik atölyemiz var, lastik bakım ve araçlarını tamire getiren vatandaşlar da genellikle bizi tercih ediyor. Bu yüzden iş yoğunluğumuz lastik değiştirildiği tarihlerde biraz daha artıyor" dedi.

Araç sahiplerini araçlarının kışlık lastiklerini mutlaka değiştirmesi konusunda uyaran Üstün, "Kış lastiği kış şartlarına göre özellik taşımaktadır. Yaz lastikleri ise yaza göre tasarlanmıştır. Bu bakımdan yazlık lastiklerin mutlaka değiştirilmesi gerekir. Lastik değiştirme ve rot balans fiyatlarında geçen yıla oranla her hangi bir değişiklik olmadı. Ayrıca lastik otelimizde vatandaşlarımızın araçlarının değişen lastikleri de bir yıl boyunca burada muhafaza altında kalıyor" diye konuştu. (Tİ -EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.